, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Spotřeba TVNařízení Evropské komise:http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2009:191:0042:0052:CS:PDF Povolená spotřeba TV se bude určovat z uhlopříčky obrazovky. Konec plazmy? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
OrionNezměním názor. Psal jsem že jsem s nimi laboroval. Kde šlo vyhrály. A jak popisuješ vše se dá řešit. Dokonce v chodbě jejich mírný svit ve vypnutém stavu, jsem po vyřešení musel vrátit na žádost rodiny zpět :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: Spotřeba TVRe: Dokonce v chodbě jejich mírný svit ve vypnutém stavu, :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: To bych chtěl taky, svítit ve vypnutém stavu. Jediné co mě napadá je, že ti měkdo v chodbě zpr.znil elektriku a vypíná ti nulák místo fáze. Jinak LED samozřejmě hřejí vždy, kolik, to záleží na výkonu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: Spotřeba TVO LED víš hofno ty fázo! :razz:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|