Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Opticum Multiroom a Irdeto

Kamos si chce kupit tento prijmac + Skylink kartu. Mne sa to velmi nepozdava, nakolko ma jednu citacku. Vo vnutri su vlastne dva nezavisle stroje. Z niekolkych prispevkov na tomto fore som postrehol ze prechodom na Irdeto z Cryptoworksu uz nebude mozne zdielat karty a z takehoto prijmaca by sa teoreticky stali dva prijmace: jeden by fungoval bez zmeny, ale ten druhy by mohol prijmat len FTA. Mýlim sa? Existuje iny prijmac (lacny), ktory by mal dve citacky a prechod na Irdeto by sa poriesil dalsou Skylink kartou? Dakujem

gastan9
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opticum Multiroom a Irdeto

Vážně ty jsi a nevymlouvej se na kamoše zralej na psychchyatra.Nic víc nic mín. :bigeyes:

koax
Registrace: 2/2008

No podle mě je to otázka do pranice. Pokud by mu to do dvou let přestalo z jakéhokoliv důvodu sdílet, mohl by jim to třeba do makra vrátit, pokud to bylo kupované jako komplet s kartou? :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

kdo to dodal makru nebyl *ement, je potřeba si přečíst nabídku,kde je napsánoněco jako nezávislý příjem programů na 2 TV, karta SkyLink v ceně nebo zdarma. Nikdy to není prezentované jako sestava na příjem českých kod. programů a navíc je to prodej dle obchodního zákoníku. Prostě lidi si pletou pojmy s dojmy :))) Rv

RAFI007
Registrace: 1/2006

lidi jsou blbý

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

Pak to bude zralé na právní rozbor a nakonec to může rozhodnout až soud. Ale pochybuju, že do toho za tu cenu někdo půjde.
I kdyby tam nebylo napsáno, že je to sestava pro příjem kód. programů s kartou, ale když tam nebude výslovně napsáno, že přiložená karta není určena k provozu v tomto přijímači, popř. něco ve smyslu, že neodpovídají za změny u provozovatele karty, může si soud důvodně myslet, že k tomu určena byla a rozhodnout ve prospěch zákazníka.
To se ale můžem jen dohadovat.
I právních rozborů může být několik, konečné slovo s jistotou může mít jen soud.

@pepiino, podle sebe soudím tebe?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

je tam napsáno "karta pro příjem CS programů neomezeně"

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jj jak jsi to uhodl Tomíku?

co mě k tomu vedlo? no přece to že ví, že mu to nepújde, ale přece si to koupí protože to je laciný. Stojej u regálu mezi zeleninou a najednou satelit!!! Zavolaj mě co je to zač, snažím se jim to vysvětlit a za týden mi volaj, že si to přece jenom koupili, ale že jim to nejde. Abych jim to šel nastavit a zapojit. Chceš mi k tomuto snad říct, že by to udělal chytrej člověk ???

pepiino

Ale nač se bavit o této s.r.a.č.c.e ,stejně do změny nepřežije

pierrepetr

ano, tomu věřím. Ale budou to kupovat a budou. A múžeš jim to 100x napsat a říct a i tak to nepomúže. Ale ano ať kupujou, budeme jim to instalovat a po sléze i nové stb prodávat - teda když se poučej.

pepiino

ať si při reklamaci čuměj do zdi

pierrepetr

v makru kupujes na ico tudiz plati obchodni zakonik,, takze zadnych 30 dni na reklamaci a zadna zaruka 24 mesicu, vse je otazkou smlouvy o dodavatelsko odberatelskych vztazich a je mozna i zaruka 6 mesicu , neplette si pojmy a dojmy

rj45
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra