Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.07.2007, 22:52.41

Trocha intelektuální klasiky

http://www.digizone.cz/diskuse/372/
uživatel
dkdkdk
30.07.2007, 23:02.14

RE: Trocha intelektuální klasiky

http://www.stesti.cz/profil/jaivan/
uživatel
dkdkdk
30.07.2007, 23:24.21

:-))
uživatel
008
30.07.2007, 23:25.01

...omlouvám se jestli se někdo na noc poblil
uživatel
dkdkdk
30.07.2007, 23:44.47

tak jsem to prelouskal az do konce a svuj nick si,kdyz uz na nic jinyho,necham alespon pro tyhle prilezitosti... :)
uživatel
tydýt
31.07.2007, 00:28.03

ICQ or SKYPE

Nemate niekto ICQ cislo alebo skype na Jaivana :-) ??
uživatel
b1gLoRD
31.07.2007, 00:34.06

b1gLoRD

Najdeš ho na satcentrum.com
uživatel
deltagama
31.07.2007, 09:44.09

Na tomto případu je ovšem neveselé to, že opět vítězí sdružení tupců. Jaivan má v té diskusi pravdu věcně: DVB-T nikam nevede, i kdyby se jelimani celého světa postavili na hlavu, tak jediné,co vznikne bude paskvil. Jediný se vyjadřuje slušně. Jediný se vyjadřuje gramaticky správně. Tupohlavci jako nějaký Hugo píšou slova, která neumí ani správně napsat, ne tak, že by chápali, co znamenají. A stejně Jaivana společným úsilím vyperou. Hmmm. Zvláštní.

Víte, co z té bajky o Jaivanovi vychází jako poučení? Že diskuse v poněkud méně nadanými lidmi (tzv. kmány) je zbytečná. Lepší je s nimi vykývat v pozadí a nic jim nevysvětlovat, protože to stejně nejde. Lepší je se vůbec nesnažit o poctivý a otevřený přístup, protože to nejen nikam nevede, ale vede to ještě k horšímu. Že je nejlepší se starat o sebe a svoje zájmy na úkor všech okolo.
Nebo myslíte, že Jaivan vlastní svoji družici, a proto tak bojuje proti DVB-T? Nebo spíše jde o to, že toho ví více, než spojení neznalí paznehti a snaží se jim vnuknout všeobecně lepší řešení, protože umí dohlédnout o kousek dál, než nadšení budulínci? Nesouhlasím s Jaivanem v mnoha bodech, ale co se týká DVB-T tak se shodneme téměř do písmene. Nepřijde vám to být divné, že se dva lidi, kterým evidentně není 20, kteří evidentně mají v oboru vzdělání a praktickou zkušenost z řídících fukcí v oboru elektronických médií, tak shodnou?

Mimochodem tyto diskuse s Jaivanem a jeho osud (i místní) jsou velkým argumentem pro zastupitelskou demokracii a proti referendu i v podmínkách ČR. Možná dokonce i pro malinký nevolnický feudalismus.
uživatel
Antonín
31.07.2007, 10:48.49

Pravdu máš Antoníne, i když Jaivan by se v tom nemusel tak rochnit!
uživatel
spyko
31.07.2007, 11:27.01

No, já bych se zase Jaivana tak nezastával. Na DVB-T asi budeme mít názor všichni podobný, ale pokud je diskuze o problémech příjmu DVB-T v Praze, tak jsou jeho příspěvky skutečně zbytečné. Milý Jaivan má totiž vzácný dar svými řečmi po nějaké chvíli vytočit téměř každého. A musím dodat, že jsem se od něj v diskuzích témeř nikdy nedozvěděl nic zajímavého (pravděpodobně je příliš "dobrý", aby radil těm, kteří o problému ví míň než on - což je v debatách, kde se lidi ptají, docela problém). Moje rada pro něj je, aby se už nikdy žádných diskuzí nezúčastňoval - ušetří nervy své i jiných.
uživatel
Libor10
31.07.2007, 13:10.28

@antonín - Jaivan prostě v diskuzi žádnou pravdu mít nemůže ani věcnou,když neustále na dotaz tazatele ohledně DVB-t jízlivě vysvětluje,jak správně podotkl Libor10,(třeba snad aj pravdivé) hypotézy o sat příjmu a proto se nedivím,že jsou z něho lidé hned naštvaní - pokud se v obchodu zeptám na brambory,tak mě jistě vytočí,když mi bude prodavač dokola omílat,že si mám koupit cukety,páč jemu z nich usmažené bramboráky víc chutnají a jsou zdravější,třeba...ale už tuším tu smršť argumentů proti jelimanům a jejich nemyšlení jako jsem já :)
uživatel
tydýt
31.07.2007, 13:36.57

Ode mne se toho nedočkáš.
Já jsem poučitelný. Snad.
uživatel
Antonín
03.08.2007, 15:22.03

mě nezajímá co jaivan umí....

ale to jak se chová... je mi z takových libí na blití.... a je mi jedno co umíte
uživatel
kacenkin