Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LCD TV

Chcem kupit LCD tv do cca 600 eur, uhl. 94cm, mohlo by tam byt aj mpeg4, mam skylink. Diky za rady

mbfin
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LCD TV

takze ked lacnejsi tak radsej plazmu..

mbfin
Registrace: 10/2008

Co furt máte s tím blikáním u plasem?
Nejste náhodou supermani?
:-D

Martin79
Registrace: 7/2008

Koupil jsem nedávno LCD LG 37LH4000 a jsem spokojen. Má MPEG 2 i MPEG 4 tuner, 100 MHz, odezva 3 ms., po mírném zásahu do továrního nastavení :))) umí přehrávat i HD z USB flešky, přesto, že jsem v oblasti, která oficiálně není pokryta DVB-T signálem (pomezí ZL-MS-OL kraje) naskenovala na obyčejné síto i MUX1. Kvalita obrazu velmi dobrá, HD z flešky super, Mux1 ucházející, DigiTV o dost horší než DVB-T :fuming: . Uvažuji o HD z 23,5. Cena cca 16.500 Kč.

bobík
Registrace: 11/2004

Zažil jsem to s bráchou a švagrem,ten přišel,že chce poradit,přišel se podívat ke mně /42px80/,obešel pár svých známých,vratil se a nechal si ji objednat,je spokojenej,bracha byl neustupný a vzal LCD Samsung přibližně ve stejné cenové relaci,za pul roku ji prodal a koupil plazmu/42px80/,za boha z něho nedostanu proč!A vo tom to je !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Joooo PX 80 to je za málo peněz hodně muziky kolik já s ní nadělám "parády" a hraje od rána do večera skoro rok a pul.
A chodí my sem jeden co má LCD a poakždý jen pobrukuje že je mu to prostě takhle neukazuje.
Ale aspon to uzná..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Muj nazor je,ze pokud chce nekdo novou TV (plazma,LCD) za par korun, tak kazdopadne plazmu a treba Panasy rady X. A pokud trva na tom, ze chce LCD (z jakehokoliv duvodu) a slusny obraz, tak musi jit do nejvyssich modelu LCD od Philipse nebo Sony, mozna Sama ...

Nick1612
Registrace: 1/2006

Určitě si nekupujte plazmu, nebo LCD. Kupte si takový televizor, který Vám bude vyhovovat. V obojím provedením najdete jak kvalitní, tak i nekvalitní zobrazovače. Zobrazovače té skutečně nejvyšší kvality jsou dnes již pouze LCD a zatím sériově nevyráběné technologie... Plazma je technologicky u konce...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

PetrT

To máš možná pravdu,ale mám tím ušetřeno minim. 25 klacků,to mě zajímá ,za 5 let si možná pořídím LCD nebo OLED,ale nebude mě to zbytečně štvát!!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

PetrT

Plazma je technologicky u konce.ano nic lepšího zatím není,vylepšovat monitor budou spousty let,než doženou obrázek plazmy,pokud se toho dožijeme

pierrepetr
Registrace: 5/2006

LCD

Mam 72cm CRT Tesla 4:3 obraz je na h...o a pořád čtu a váhám a pořád nevím LCD,PLAZMA.Chci 82cm kvůli spotřebě u nás hraje tv 16hodin denně (děti -TV minimax),nevím jestli je důležité FullHd na te 82cm ,a zda bude u nás Mpeg4 co ti chudáci s mpeg2, :((

Al Bunda
Registrace: 2/2008

Plazma je technologicky u konce.ano nic lepšího zatím není,vylepšovat monitor budou spousty let,než doženou obrázek plazmy,pokud se toho dožijeme
pierrepetr

Presne tak !!!Plazma išla s vývojom omnoho rýchlejšie a preto LCD teraz doháňa plazmu.Keď plazmu,tak Panasonic. Keď LCD tak Philips poslednej rady.Potom sa môžu obrazovo porovnať.

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan C

Akorát ty ceny se špatně porovnávají,Jinak obrazově kvalita vyhovující. :)))

zzaner
Registrace: 9/2006

@zzaner

To ano. U nás stojí spomínané LCD Philips vyše 2000 €.

Milan C
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra