Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Pojem spotreba TV

Ako chapete pojem spotreba el. energie v tomto popise k nemenovanemu TV prijimacu.Ide hlavne o pojem typicka a ta druha,teda 116W a 220W.Mam na to svoj nazor,ale ho neuvediem,aby som pripadne neovplyvnoval ineho,ale bol by som zvedavy na vas nazor,dik za pripadne odpovede...

Príkon:
Okolitá teplota: 5 °C až 35 °C
Napájanie zo siete: 220 - 240 V, 50 Hz
Spotreba energie (typická): 116 W
Spotreba energie: 220 W
Spotr. energie v pohotovostnom stave: 0,15 W

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pojem spotreba TV

podla mna je typicka spotreba priemerna-bezna spotreba pri zapnuti eco rezimov. a ta velka je ked to vyhulis na plne gulky. jestli se nepletu, hihihi

linomnc
Registrace: 12/2009

Typická - průměrná.
Těch 220 W by mohla být maximální okamžitá; špičková.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

Měřák spotřeby

Měřák spotřeby mi kolísá 40w až 120w mam 72CRT+sat dvd a vnávodě měřáku píšou. Power factor udává úhel posunu fází a tímpoměr skutečného a zdánlivého výkonu,indukční a kapacitní spotřebič,co z toho vyplývá?U počítače je to stabilní kolem 220W.Takže kolik mi bere wattů TV příkon má 95.

Al Bunda
Registrace: 2/2008

To su udaje vyrobcu,len rozmyslam ak funkcia to moze byt ktora zvysi spotrebu o 100%,ktora ked je vypnuta je tych typickych 116W?Ten rozdiel sa zda velky....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Al Bunda _ máš nějak moc vysokou spotřebu na PC _ stabilní kolem 220W ????? Asi s monitorem co ?
Mám dost dobrý PC, Dvoujádro AMD 6600 (udávaná spotřeba procesoru 95W), 8 GB RAM, grafika ATI 3400 series, 2x HD a bez monitoru mi bere trvale 140 - 145 W bez monitoru, ale co mne překvapilo, ve spánkovém režimu bere 92 W Rv

Příjemně mne ale překvapila spotředa Resívru ONKYU s udávaným výkonem 5x85W. Mám jej jen na stereo, 3 kanály softwarově vypnuté a při běžné úrovni hlasitosti bere kolem 50 W. To je dobrá zpráva.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Nervoš

PC mi v průměru 200w s monitorem max při nastartování255w,a ve spánku 139 -146w Rv intel Pentium r 2.80Ghz je to mazec

Al Bunda
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra