, sekce: Skylink |
|
CS Link i Skylink nezdraží..Zvlášť CSlink by mohl zdražit. Balíčky už by nestály 330, 320, 310, 290, 220, 180..Mohly by stát krásných 333.30, 323.20,- 313.10,- 292.90,- 222.20, 181.80.. Když odhadnu, že si jen občasně třeba na vánoce kupóny zaplatí měsíc balíčku 10.000 lidí a průměrný zůstatek kreditu je 50 korun, tak jim stále na účtu leží půl miliónu korun. Není to moc, ale je to parádně vymyšleno R^ Třeba teď, rodina si chtěla na vánoce koupit měsíc balíčku, protože budou víc u televize. Internet nepoužívají, sipo kvůli tomu měnit nebudou a když zjistili, že by museli koupit kupóny za 400, tak se na to co? Nevhodné slovo.. Samozřejmě měli možnost poprosit souseda aby jim to zaplatil svou platební kartou na svém internetu, ale docela chápu, že to neměli zapotřebí. Prostě tím systémem desetikorun si část občasných kupónkových předplatitelů odbouchli. Ale asi to mají spočítané, že jim to noví pravidelní SIPáci vrátí. Protože jen pro ně, je tento systém výhodnější. Zaplatit si občas třeba dvakrát po třech měsících za 960x2= 1920 nebo šest měsíců za 1860 abych ušetřil 60 korun za půl roku to je pro mě fakt motivace. Trapnější to být nemohlo. Nebylo lepší měsíc za 350,- 3a více po 300,- Sipo za 290,- a dotisknout 50kové kupóny? Jenže to by jim na účtu neležely zůstatky.. Jednotlivé programy klidně mohly zůstat jak jsou, tam ten smysl korunek je a navíc těchto předplatitelů bude asi nejméně. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: CS Link i Skylink nezdraží..Aspoň, že se jim povedla ta věc s tím Eurosportem. Mých 6 je teď pro mne opravdu fajn. Je to sice téměř za cenu multi, ale na ten ostatní blivajz se stejně nedá koukat.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE:Tomik535Já ten měsíc řeším u známích kartou na jeden rok nakoupil jsem jich na aukru hromadu po necelých 300 kč a za to mají skoro 7 tydnu (14 dní po prvním vložení + 1 měsíc bonus.Ale neživím se tím je to jenom velký okruch známích až se divím jak se jim ta karta za ty peníze muže vyplácet je to taková jednorázovka většinou pro ty co už mají kartu sky link základ a chcou třeba na svátky lepší výběr programu.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: CS Link i Skylink nezdraží..Jo, jenže tam jde měsíc jen mix. To je o ničem :-/ HojZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE:Tomik535Ted jsi mě vylekal hned jsem se díval na ty karty a je tam 1 něsíc mixu a filmu zdarma.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
|
|
Máš to třeba tadyhttp://www.aukro.cz/item838007327_cs_link_gital_na_rok_1m_film_1m_mix_akce_sleva.htmlVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
|
|
RE: CS Link i Skylink nezdraží..to jo, ale MIX neni TOTAL ... tak to asi Tomik535 myslel ... jinak vlakno je uplne o necem uplne jinem a vidim to podobne. Dalsi veci je, ze spousta lidi nema internet, registraci karty za ne provede prodejce nebo ten kdo mu sat montuje a jestli operator(ka) po nekolika mesicich zavola a neco mu nabizi, tak stejne v podstate vi kulovy a radsi si nic nepredplati, to uz ale neni ani o kuponech. Mala (zadna) informovanost zakazniku, myslim tim pisemnou formou. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
RE: CS Link i Skylink nezdraží..jj, tak jsem to myslel, mix je zajímavý tak pro děti. :((@milanm JJ, nějaký info magazín podobný skylinku - občasník by nebyl špatný. Třeba vysvětlovat ten nový ceník to je nádhera. Pro některý lidi složitý, některý zcela nepochopitelný. :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE:CS Link i Skylink nezdražíKdyž vezmeš že na te kartě za 300 jde 14 dní vše a po té 1 měsíc Mix + Film,idealní karta na vánoce kdo si nechce dále předplácet.Tot k tomu.Co se týká cen u cs linku a jejich ceny nemají to dobře dořešené jak píše tomík a hodně lidí se v tom ztrácí a radši si nepředplací nic. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
|
|
RE: CS Link i Skylink nezdraží..No ja narazil i na lidi, kteri si v nevedomosti objednali druhou pres operatorku nabizenou kartu za "lakavou" cenu a aby jim sly v te dobe nove programy (Barrandov, Prima Cool) a te puvodni karte dali sbohem. Jo, nejaky magazin, treba ctvrtleti, pulrocni, na par stran ... |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
cs link 3oo,-Prosím tě, u tý roční karty cs link fungují neplacené programy rok a co když si na ní předplatíš nějaký pak - mix, film, sport ... myslím tím, že si to předplatíš třeba na 2 roky.... :OČím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
|
|
RE: CS Link i Skylink nezdraží..Myslím, že ti ho rádi pustí po celou dobu předplatného. A tipuji, že i se základem. Jsi pro ně určitě lepší zákazník, než ten, co doplatí tisícovku a čumí na základ.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE:paulusNedávno jsem tu také psal jak to je jestly někdo neví jestly když si kartu nedobiju tou 1000 kč na neomezenou ala zaplatím si CS Film třeba na 3 roky jestly mi to pujde.Na kartě je možné předplacení kteréhokoliv placeného programu podle platného ceníku. Není tedy nutné aby mi šel základ,tudíž mět tuto kartu pro občasné předplácení placených programu bez základu. psal jsem jim ohledně toho dotaz neodpověděly. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
|
|
RE: CS Link i Skylink nezdraží..Psal jsem jim mail s dotazem předevčerem. Jsem zvědav, ještě zkusím týden počkat. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: CS Link i SkylinkJeště před zdražením bylo Géčko za rozumný poníze,ale ted co s tím udělali...ani tam není na co koukat ;zajímavej je balík Film-ale stačilo by mi HBO za 110,-měs,2měs HBO2,3 měs Cinemax pěkně to vystřídat..P tak jsem přešel na Skylink... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
|
|
Karta CSlink 1 rokNa tento dotaz mi odpověděli z CS linku už před časem. I na kartě, která projde jednoroční provozní dobou, tj. už bez základních programů, lze předplatit jakýkoliv program či balíček placených programů dle libosti. Ovšem o tom, že by s placenými programy "pustili" i vše ostatní (neplacené) se nezmínili. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 149 |
|
|
RE:Odpověd cs linkDobrý den,zasíláme odpověď na Vaši e-mailovou zprávu ze dne 29.11.2009.Pokud na Vaší kartě neuhradíte jednorázový poplatek na tarif Neplacené TV programy bez omezení, nebudete mít tento tarif aktivován. Můžete si však i bez toho objednat a zaplatit libovolnou programovou kombinaci či samostatný kanál. Přeji pěkný den S pozdravem Rostislav Žilka *Zákaznické centrum CS Link* A o tohle mi šlo mít u cs linku kartu na občasné zaplacení balíčku nebo solo programu a nemuset mít na toto kartu za plnou cenu ze základem. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
|
|
RE: CS Link i Skylink nezdraží..No a Skylink to tak má, platíš placené programy a jde ti celý základ i když třeba není doplacený. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|