Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

arabská stránka

Zdravím, asi před třemi roky zde na Parabole v diskuzi byla zmýněna jedna stránka týkající se satelitního příjmu něco jako forum s různými tématy - tato stránka byla v arabštině a částečně anglicky. Měl jsem ji uloženou v oblíbených a čas od času ji i použil.Před nedávnem jsem měl poruchu v pc a bylo nutné zformátovat HDD. Odkaz na tuto stránku mi při tom zmizel. Chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemáte tuto stránku uloženou, nebo neznáte na ní odkaz ?? Ještě pomůcka-při zapsání nějaké informace do jednotlivých témat se po straně objevil plamen ohně jako oznámení že je v uvedeném tématu něco aktuálního. Díky za pomoc

rosky
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: arabská stránka

to bude určitě web startimes2. tuhle šílenost jsem tady zpopularizoval před časem já, protože tam byly nejdřív klíče na D+ a CABO :)))
www.startimes2.com/f.aspx?mode=f&f=134

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Presne, ja ju mám medzi odkazmi a pamätám sa na ňu, je to tak ako píše Vortimond.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

tý brdo to čo tam píšu jaké haky baky

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

_OT

Ale ja som mal tiež veľa odkazov v záložke v MF a ja som to odinštaloval, zabudol som na ne, mal som tam napr. aj to, že keď som klikol na odkaz, tak sa spustil Google, napísalo sa tam samo niečo a potom to aj vyhľadalo, stačilo akurát kliknúť na ten jeden odkaz, viem, že takých stránok je viac, avšak som nenašiel. Vie niekto ?

PeterHumax

Re:Vortimond

díky moc, je to ono...díky R^

rosky
Registrace: 1/2006

Ta stránka vypadá zajimavě ale bohužel jsem nematuroval z arabštiny ale z angliny tak nevíte někdo zdali se dá přepnout nějak do anglického jazyka nebo je čisto v arabině.díky.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

nedá se s tím dělat vůbec nic. nefunguje na to ani google překladač, maximálně přeloží nějaký určitý texty, který tam ručně nakopíruješ. je to naprostá šílenost. ale klíče tam jsou (nebo aspoň byly) vždycky včas

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Taky mám od vortiho tyto stránky, mají zajímavý a typický kolorit a jsou přátelské mj. ke condorům (homecastům, starsatům atd.) při strojovém překládání googlem se zažije dost srandy. je to pořád moje oblíbená položka :laughing:

knawi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra