![]() |
|
Satelitná montážPotreboval by som poradiť aká cena sa pohybuje za nastavenie sat. príjmača. V poslednej dobe sa u nás rozšírilo nakupovanie lacných setov. Väčšinou si to ale samotní majitelia namontujú sami, ale nevedia to nastaviť a potom im to musím ísť nastaviť. Už ma otravujú toľkí ľudia, že to nemienim robiť stále za pekné oči. Niekedy sa tým toľko zdržím že, mi to zaberie veľa času. Napr.dva príjmače a twin lnb na dve družice plus naladenie a usporiadanie na tých lacných šunkách mi zaberie aj niekoľko hodín. Chcel by som vedieť od skúsených montérov aké sú približné ceny. Satelitmi sa vôbec neživím, je to len môj koníček. Ďakujem za Vaše odpovede.Octagon 918 HD, Philips 32 pw 9551, Stab HH90.
|
pietro77
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 38 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Satelitná montážLitr za montáž je normální cena,kterou účtujeme pří zakoupení kompletu u naší firmy.1500 kč účtujem při zakoupení kompletu jinde a sat přijímače Strong neinstalujeme vůbec.cca 2 měsice montujem pouze svoje komplety protože je toho moc a nestíháme.Zákazníky kteří chtějí přeladit Novu cinemu a nemají to koupené u nás kopem do pr...e :))) |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
Satelitná montážĎakujem všetkým za odpovede. Upozorňujem, že doteraz som od nikoho neinkasoval ani koruny(centu), všetko boli len priatelia a známi a pre tých to bolo vždy grátis(fľaša ma nikdy neminula). Bývam v malej dedine 20 km od najbližšieho mesta, kde sú niektorý ľudia ešte sto rokov za opicami. Kúpia satelit, zavesia na stenu a myslia si, že im to tam všetko samé ponaskakuje. Potom im to visí mesiac na stene, kým nájdu somára čo im to príde naštelovať. Lebo v satpredajni v meste im struhnú asi takú cenu, že mi povedia že im to odtiaľ nechcú prísť namontovať, lebo si to u nich nekúpili. Väčšinou sú to Strongi z metra aj so skylink kartou s cenou do 150€.Octagon 918 HD, Philips 32 pw 9551, Stab HH90.
|
pietro77
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
Nevím na co bych si měl brát účetní-ho, když je tovidíš, nejsi účetní, nevíš o co se obíráš, právě že to není hlavní činnost! znamená to, že moc akcí za měsíc neuděláš (min.odvody na dph),ale výbavu máš stejnou jako kdyby to byla hlavní činnost, je nesmysl to neodepsat, nějaký další dotaz? |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
@verisDobře můžeš mi napsat tvé ceny abych to mohl porovnat s cenami, které jsou tady u nás, klidně i na meil netace@seznam.cz rád bych věděl o co se tedy obírám a v čem kazím ceny ostaním technikům. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Satelitná montážale né, možná jsem to špatně napsal, možná to špatně chápeš...o tom litru, že bych tě hnal holí ? vysvětlím:před třemi lety jsem dostavil baráček, ve kterém dodnes bydlím a představa, že plyn zapojuju svépomocí (nebo s kámošem samozřejmě bez dokladu) nebo elektroinstalaci od a do z že bych dělal sám, to nejde (ne že bych to neuměl) stejné je to s instalací dvb-t, dvb-s, internetu přes wifi, prostě nemam rád lidi, který přijdou a jakoby něco udělají, umí což o to, ale záruka, bezpečnost atd. doklad s tvojí adresou v razítku, atd tak se dostáváme k tomu podnikateli, o kterém si psal, že nejsi, do cen ti nikdo nemůže mluvit, to je nesmysl, vše co jsem napsal o DPH jsem mínil v tom smyslu, že ušetříš osobně je to můj koníček, stejně jako u tebe, odvod dph vychází na pár korun, což v ročním přiznání (společné s hlavním příjmem a hypotékou) dává velice kladná čísla |
veris
![]() |
|
natacejinak moje ceny jsem již psalzpět k tématu - základní sazba je 500,- základní sazba znamená seřízení paraboly. nic víc +seting a další ... komplatní montáž pak může vyjít ma litr až dva podle materiálu a kilometrů a taky času |
veris
![]() |
|
RE: Satelitná montážDobře tak trošku jinak, když k nám přijedeš na vesnici a zeptáš se někoho, kdo tu dělá servis na pc, pošlou tě lidi ze 75% za mnou.Cestou ke mě uvidíš odlišnou parabolu od ostatních v této vesnici, nejen velikostí. Když už budeš stát mezi dveřmi a tím určitým člověkem se budu vybavovat co chce s tím pc, tak se i zeptá kolik chytám programů a na kolik by ho to vyšlo. Takže docházíme k jádru problému, já to lidem nevnucuji, ale oni to ode mě chtějí. Nejdál jsem byl dělat montáž v Londýně. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |