Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

HBO2 DIGI TV-Nářez

Dědkové staří jak já z Roulingstones valí šrouby do hlavy koncert z roku 2008

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO2 DIGI TV-Nářez

Jen mám obavu,že až ta karta bude všude,tak budou přijmače,které ji nebudou potřebovat,vše pujde po NETU.Co by jste také chtěli prodávat,kdyby nic nešlo?Peníze se musí točit.Není umění cokoliv vyrobit,ale prodat to.Kdo umí,umí!!Tak že ,to chce klídek a nohy v teple a hlavně že je legrace. :) :) :) R^

zzaner
Registrace: 9/2006

@DDR

máš absolutní pravdu ve všem.Akorát si zapomněl dodat,že všechno čím nás tady rádoby ohromuje má opapouškované od jiných,protože on sám nikdy nic nevymyslel a hecknout si muže tak leda na záchodě.

hobo
Registrace: 1/2007

Trochu si ťa dovolím predstihnúť, tá karta už bola testovaná a cez tie všetky nové ochrany a technológie zatiaľ ide aj po nete. Teda to len na okraj ak by ťa to zaujímalo a nemám to tu potrebu ďalej rozvádzať. Chcel som ale úplne niečo iné. Samozrejme to chce pokoj, ale sorry 007 jednoducho mi to už nedalo pretože sem chodím pravidelne každý deň už nejaký ten rok. Neviem či ten dotyčný trpí nejakou potrebou sa asi všade vystatovať a vychvaľovať sa ako keby nad neho nebolo. Neviem teda či si naozaj myslí, že okrem neho tu už nechodí nikto veci znalý a dostatočne zdatný na to aby nemal potrebu to tu doslova stále niekomu pripomínať a povyšovať sa nad ostatnými. Viem, že za jeho mladosti možno len mohol snívať o niektorých technologických veciach súčasnej doby a teraz je to na neho trochu priveľa. Ale pre Boha nech si aspoň trochu uvedomí, že pre niektorých neskôr narodených sa tieto veci zdajú úplne bežné a až samozrejme. Preto niekedy aspoň mne prídu vyjadrenia typu hery až na smiech o čo sa tu vlastne stále snaží...!?

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

hobo

Presne toto som si po čase uvedomil a trochu aj overil, že všetko s čím sa tu tento chlap snaží vychvaľovať a doslova povyšovať sa má len za pomoci druhých. Ale to tu už asi každý pochopil.

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

DDR

Myslim,ze to co napisal (ze nahrava koncert Stonov z HBO2 cez Digi) hovori jasne o tom,ze ziadny CSLink "hacknuty" nema (inac by to nahraval odtial)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Hery

Tak se mně zdá,že tě pěkně rozebrali.Doufám,že si to nenecháš líbit.Jen by mě zajímalo,co umí tví kritici. :))) :))) :razz:

zzaner
Registrace: 9/2006

Hery /hbo2/

Jen pro upřesnění ty dědkové z R/S jsou mnohem starší mají skoro 70 kromě jednoho.

MONY
Registrace: 9/2007

@MONY

hery tu slavil šedesátiny, tobě může 10let rozdíl připadat velký, ale pochybuji, že i jemu.
@hery, nenech se rozladit, v těch letech, smekám :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@DDR

No hlavne to tady vytrubuj ale to bylo v pripade ICE ORF, ze to jde po nete, si myslis ze to nevim, ale jakmile budou chtit tak ti tam neco zmeni a je to v pr... pokud by to neslo po nete, byl by probelm i v dvoutunerovych prijimacich, kde se karta musi sdilet a zakaznik chce tyto pristoje vyuzivat na maximum! To ze to nekdo zneuziva je jina vec, tak se lupne paravani a co bolo to bolo ...

Skylink zatim zadna data ve streamu pro ICE nema, tudiz nikdo nemohl nic vyzkouset! A na web patri jen informace, ze je to radne zabezpecene! Testovani bude interni a nikoliv verejne. Pokud ma nekdo jiny nazor, tak ho rychle vyrazim a bude to v zajmu nas vsech.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

007

ANO máš pravdu,ale ostatní zvu na návštěvu ,Pokoukání,pokecání,a výměny nároru,rád představím, i když hodně chlapců už u mě bylo a byli oni mile překvapení, a jiné hloupé připomínky nechte doma!!!!! :8) :8) A co jde a nejde to prosím nechte na na mě a mých dobrých kolegů,to je pouze náš problém,a slibuji,že už tady budu psát pouze skylink,jde!!!!,CSlink nejde to Vaše krédo :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Hlavně

to necháme na těch tvích,jak říkáš kolegu.Ty sám bez nich jsi nula.

hobo
Registrace: 1/2007

to hery: jsi hroznej chvastoun, je me z tebe na bliti Rv

sateliti
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra