![]() |
|
Ariva 200pro BabuiPosli mi prosím ten tvůj servisní loader na Arivu 200 na sumelidis.a@seznam.cz.Moc mi tím pomůžeš. Díky. |
andrikos
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 84 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
re:Chlapi je něco po česku k tomu boxu(web-upload),díky... |
over
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuihttps://www.parabola.cz/forum/topic-42079/ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuihttps://www.parabola.cz/forum/topic-42079/to vlákno jsem si přečetl,ten požadovaný loader už na letecké poště není,proto ta moje prosba o jeho poslání. |
andrikos
![]() |
|
@andrikosAj by som ti to poslal, ale má to 25MB, dokážeš to prijať (obmedzenie email konta)? |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
@andrikosSkús to stiahnúť odtiaľto :http://kvinto.satecnet.sk/sat/ariva/Ariva_HD_toolbox_v_1.2.zip |
Kvinto
![]() |
|
Upgrade RS232Ahoj nahodou nemel by nekdo i návodu jak upgradovat přes RS 232 taky je uz na letecky mrtvej odkaz... Babui o tom psal v tomhle vlakne https://www.parabola.cz/forum/topic-41061/Moc diky L |
LaNeO
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
@over@over - ak chceš, daj mail, niečo ti pošlem... |
Kvinto
![]() |
|
Re.: Upgrade RS232laneocz@yahoo.fr Moc dikyPorad tady s tim bojuju. Stal se mi klasickej problem s nahranim programu... Stalej restart |
LaNeO
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiNo ale mam problem s tim, ze se mi pripoji STB probehne mi Download a potom jak se tam ma zapisovat na Flash, tak to spade napise mi to ze se to nezdarilo a ze to mam odzkouset znova.Nevim cim by to mohlo bejt. Predem moc diky za rady! L |
LaNeO
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuiměl jsem 22-hodinový výpadek netu ;Pvyzkoušej tento arivaupgrade: http://www.ferguson-digital.eu/pl/download.html?func=fileinfo&id=588 Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiAhoj Babui, jsem moc rad, ze te tu vidim.Uz se mi to povedlo s tim co jsem nasel a po prokletem nastavovani portu. Povedlo se mi tam dat ten nejnovejsi FW. Horsi je, proc jsem to cele delal. Pri sledovani HD se mi stava, ze se seka obraz a zelena kontrolka na prednim panelu blika. Po chvilce zhasne a je tma. NApise to ze bud spatny nebo zadny signal. No a na meraku signalu mi to pise 40% signal kvalita 0%. A kdyz to prepnu na SD, tak to same az pak se to chyti treba na CT2 SD. Nic jsem nedelal ani s parabolou ani s prijmacem, vse lezelo a lezi stale na stejnem miste. Pokud jsi se s tim uz nekdy setkal, budu rad za kazdy podnet... Jo a jeste porad se mi tam ted nedari hodit programy, tak jak jsem je mel predtim ani pres Ariva Editor? Dik L |
LaNeO
![]() |
|
@BabuiBabui, ak si nájdeš chvíľku, môžeš sa mi ozvať na kvinto(zavináč-údenáč-makrela-treska-z-tesca)satecnet(bodka)sk , potrebujem len malé info. Vďaka. |
Kvinto
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuiahoj kluci,ten problém je ve špatném settingu a to už bohužel přímo z továrny, prostě nám posílají polotovary, které je potřeba upravit, tedy tím nechápu "kamenné prodejce" jak to mohou prodávat, když nastavení Astry 3 je totálně špatně a ještě to zapisuje frekvence blbě. Mám na to své know how, ale pro Vás mám v poště setting, který funguje na Arivy 200HD bez problému a při dalším skenování nepíše nesmysly. Posléze ho prosím nedávejte do Arivy HD 100 (pokud by jste na ni narazili-mám je doma na testy) tam se to také dělá jinak... Co se týká osobního psaní na email, tak to bohužel, klidně se zeptej zde http://leteckaposta.cz/564048309 Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@BabuiIšlo mi len o tvoj súhlas/nesúhlas s umiestnením niektorých "tvojích" softov a návodov na istý (nekomerčný) ftp server. Nie je to z mojej hlavy ale hlavne tvoja zásluha, preto sa pýtam. Ináč veľká vďaka za všetky tvoje prínosné príspevky. Nech sa ti darí, ahoj. |
Kvinto
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuisamozřejmě není problém R^hlavně ať to pomůže ve věci Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiAhoj,koukal jsem na to, ze to bylo spatne nastavene. Uz jsem si to ladil manualne na prijmaci. Akorat je to strasnej opruz. Takhle to je mnohem lepsi. Moc diky!!! Zatim to vypada vcelku dobre,akorat se to chvilkama taky kapku sekne. Snad se to zlepsi. Cus, moc diky! L |
LaNeO
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuijj, samo se to nezlepší...hlavně, že ti to šlape, nevím proč výrobce mění softy verze 1B a 2B a na každý funguje jiný setting a jiný editor, tedy od verze 2B by mělo vše fungovat jak editor tak settingy i uveřejně na stránkách výrobce (myslím ten editor) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
arivaale prečo to tam neládujete všetko cez USB kľúč - NO PROBLEM R^ , akurát čo ma štve na tomto prímači že to strešne dlho nabieha -asi 10-15 sek.Ako je to u Vás |
plast1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiPřístroj se neustále restartuje,nejde do něho nahrát nic ani přes rs 232,proto bych potřeboval servisní loader. Jestli můžeš, Babui,dej ho na leteckou poštu.Díky. |
andrikos
![]() |
|
@andrikosjestli ti nezabral ani arivaupgrader ze stranek vyrobce (Babui daval odkaz), tak asi jtag nebo servis. Nebo se pletu? |
zdec
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuipro všechny:pokud Vám neustále resetuje stroj (pořád dokola) proboha nikdy nepoužívejte (USB kľúč - NO PROBLEM ) je to jako, když nahráváte nový firmware a vypadne proud (je po přístroji) - ano musí to na servis nebo se obrátit zde na někoho Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuiještě mám malou poznámku:pokud si omylem "zkurvíte" stroj špatně nahraným settingem (verze soft 1B a 2B)už jsem o tom psal mnohokrát, proto ten neustálý reset (výrobce na to upozorňuje také-polsky)musíte vždy přes loader (odkaz) nahrát originální tedy tovární soft a ne tam furt upchvávat nesmyslnou emulaci Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiMohu potvrdit že A200 a s továrním softem 1.02B1 funguje zcela bezproblémově, jenom jsem musel upravit hodnotu LNB u astry3. Mám ho asi měsíc a žádné výpadky obrazu jsem nezaznamenal, mám ve čtečce kartu TNK a v CI slotu modul a klienta ze SmartWi a šlape to super. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiBabui: Jak mám nahrát originální soft do Arivy,když se to pořád restartuje? Půjde to nějak nebo to mám zaslat znovu na reklamaci.Nahrál sem tam 102 B1patch a po dvou dnech to začal vypadávat signál při HD programech a teď se to pořád resetuje.Díky. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuije to pořád dokola, ale trpělivost přináší ovoce...Jaký patch? dyť je to emulace a právě se přes RS232 a mnou poslaný loader (com1)to musí přepsat nic se během nahrávání resetovat nebude a posléze jak píše správně sirda musí předělat A3 a je to pokud pak budeš chtít emu zazálohuj setting pusť tam přes USB patch (tovární firmware musí být 2B a vyšší klidně i poslední)a máš emu, s tím, že tam můžeš poslat zpět přes USB zazálohovaný setting Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |