![]() |
|
Ariva 200pro BabuiPosli mi prosím ten tvůj servisní loader na Arivu 200 na sumelidis.a@seznam.cz.Moc mi tím pomůžeš. Díky. |
andrikos
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 84 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiBabui:díky. Jak se nahrává přes RS232? Jaký kábl k tomu potřebuju?Jak použít Váš loader? Nahrával sem pouze přes USB. Prosím o zaslání návodu na e mail: mil.sevcik@seznam.cz Rád bych to nějak zprovoznil. Díky. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiNahraj tam FW,pre Arivu-A200_2009-10.27_1.02.B1_patch ddf.Takto by ro malo šlapať v pohode. :lookaround:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuivladoholu: Tento FW jsem tam původně měl a začalo to vypadávat.Pořád se objevoval nápis žádný signál.Teď se to resetuje pořád dokola a přes USB nejde nic nahrát!!Lituju,že jsem tento krám kupoval. Pokud se mně to nepodaří rozchodit,tak ho vyhodím. Nedoporučuji kupovat-je nespolehlivý a jsou s ním jen problémy. |
dechovkar
![]() |
|
arivaBABUI - ja som nemal na mysli použiť USB pri kľaknutom prímači ale ked chce niekto emu - dať tam SW cez kľuč USB.Ja som najprv asi 2týždne hľadal - čital fora /ARIVA bola doma/ a až potom bez veškerých problémov som si ju naládoval a maká asi mesiac bez problému R^ .Takže v prvom rade najprv čítať a čítať a študovať R^ |
plast1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro Babuitak, tak, tak, sice jsme měli na chodbách školy učit se, učit, učit se, ale to bychom odbočili k bolševismu a to je na nic...tak co nick dechovkar už si to opravil? plast1-jasně vím, ale tady byla řeč o neustálém resetu a to přes USB silně nedoporučuji-ono to vlastně vůbec nejde, protože viz.výše.... jinak samozřejmě při funkčním firmweru se patch dává praktičtěji, ale musí se vědět jaká verze a HLAVNĚ jaký to mám vůbec zazálohovaný setting!!! 1B nebo 2B? to je otázka :8) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Ariva200, FW verze settinguVerze zálohovaného settingu (resp. každého *.abs pro Arivu200 o délce 4194304B) je cca od adr. 0x010020, obr. jsem dával na ab.forum. |
zdec
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiBabui: Nejede to,zkusím sehnat kabel RS232 a pokud se to nepodaří zprovoznit,tak Arivu hodím do šrotu. Nevím,jak to tam nahraju,když to pořád dokola startuje a nejde nastavit menu!! Chtěl sem sledovat sport v HD,bohužel tem krám není k ničemu. |
dechovkar
![]() |
|
RE: Ariva 200pro BabuiDěkuji všem za rady,Arivu jsem rozchodil.Problém byl v tom,že jsem do ní nemohl naládovat soft z notebooku přes redukci RS 232.Při použití stolního PC vše proběhlo v pořádku. |
andrikos
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 84 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |