31.07.2007, 09:01.22 | |
Co ted s přijímači s uni čtečkou?Kdo poradí co s nimi a hlavně jak to rozumně vyřešit se zákazníky,kterým to ve spojení s kartou po změnách v kódování na dynamickou změnu klíčů přestane fungovat.Těžko budu vysvětlovat že se jedná o vylepšení ze strany TaT. Zákazníci přijdou bohužel za námi a nebudu se jim divit.Prodal jsem jich jen pár asi do 10ks.F6018CR,7018UCI,Open X-600,ale dovedu si představit problémy některých větších prodejců nebo montážníků,takže mě zajímá hlavně váš názor.Rady typu neměls to prodávat nejsou na místě,protože dříve to chodilo normálně a zákazník většinou vybíral sám i dík nižší ceně. Navíc to slyšíme od TaT stále(hlavně v poslední době)Možná časem budou nabízet jediné možné a funkční satelity Made In TaT! No nevím budu to asi řešit výměnou za jiný typ. Taky jsem tu nedávno četl názor přehrát sw z uni,uci na CW. To se mi zdá jako nesmysl.Dík za všechny vaše názory. |
![]() Veny |
31.07.2007, 09:11.52 | |
RE: Co ted s přijímači s uni čtečkou?Pokud si to ten zákazník kupoval s vědomím, že to není oficiální řešení, tak holt má teď smůlu a bude muset investovat znovu - pokud ho ale prodejce uvedl v omyl a prodal mu nějaký softwarově upravený (bez jeho vědomí) receiver, tak drží Černého Petra on. |
![]() technikTKR |
31.07.2007, 10:00.17 | |
Tak pozri Veny ,predstav si , že za 13 rokov v kamennom obchode, som nikomu nepredal receiver bez licencovaného CRW !!Prišiel som tým vedome o valnú väčšinu zákazníkov... Takže : " Rady typu neměls to prodávat nejsou na místě.. ??" NEJSOU ????? |
![]() P 222 |
31.07.2007, 10:13.28 | |
RE: Co ted s přijímači s uni čtečkou?Téměř každý receiver s uni čtečkou má dva sloty CI takže zakoupit licencováný modul cena pod 1000,- Sám to tak řeším u horneta. |
![]() Mjr |
31.07.2007, 10:37.23 | |
RE:přehrát nový firmwaremno nevím o čem tady hovoříte, ale výše uvedené přijímače mě pod rukama prošly a s klidným svědomím mohu říci, že na originální software 6820 není problém UPC můžete vytáhnout a strčit třeba 100x a do sekundy naběhne, gital bez problémů, to samé sky link blue T+T jsem neměl možnost testovat a nikdy jsem tyto karty nekoupil...Co se zápisů týče je to bez problému, sice si ho nemohu přečíst, ale kontrolu, třeba nové karty nebo aktivace mohu provést na jiném přijímači, takže zákazníky si pozvat domů,prodejny nebo dílny nahrát poslední originální soft (budou rádi, protože korektně funguje české EPG) a máte po problému...)AF7318UCI_TSH_E6820.auc |
![]() Babui |
31.07.2007, 10:37.46 | |
ReklamovatAž to vypukne naplno, budem reklamovat, reklamovat, reklamovat. Dodavatelé nabízeli "Cryptoworks", nikoliv "neoficiální Cryptoworks". |
![]() Dennis |
31.07.2007, 10:51.17 | |
RE: Co ted s přijímači s uni čtečkou?Pořád nějaký problém s kartama. Není to tak dlouho(cca 1-2roky) co byl problém i s orig. Cryptoworks. Zápisy chodily jak se jim zachtělo a na TaT jen opakovali, že o žádném problému nevědí.Přitom kamkoliv do VO jsem zavolal, tak říkali, že o tom ví, ale nemůžou nic dělat.Pak přišla doba, kdy zase karty nebyly.Já jsem např. začal prodávat Ferguson 6318CR protože ostatní přijímače měli zase jiné problémy a Fergusonů to v tu chvíly nebylo. Zatím jsem nenašel 100% přijímač. |
![]() andel |
31.07.2007, 10:51.52 | |
MjrNadpolovičná väčšina dezorientovaných a oklamaných občanov vlastní receiver s JEDINOU uni čítačkou , ktorá má spravidla problém s ofic. kartou.O CI slotoch môžu iba snívať ... |
![]() P 222 |
31.07.2007, 11:04.22 | |
souhlassouhlasíms tím, že vydat / TaT / nyní prohlášení že karty budou 100% funkční jen s orig CR je velký alibismus. Řeším teď Illusiony, které zlobí s kartami TaT a zákazníci to vydí jako můj problém / a taky teď je!!! /a nějaké změny u TaT je moc nezajímají. Celé TaT by mšlo v první řadě stát o co možná nejméně bolestivý přechod systémů pro své zákazníky !!! Je zajímavé že s GITALkami problém není. |
![]() Luckyolda |
31.07.2007, 11:11.51 | |
Mám blbej Illusion s UNI....a jede mi jak Gitalka tak UPiči bez potíží....Z toho vyplývá, že bordel v tom má TaT a ne můj levnej zmetek :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
![]() kacenkin |
31.07.2007, 11:31.48 | |
To BabuiKde se dá stáhnout ten originál soft 6820 pro 7318. Zkoušel jsem sapro i slovsat a nic. Dík moc za info. |
![]() Sportman |
31.07.2007, 11:35.18 | |
RE: Co ted s přijímači s uni čtečkou?Illusion bez akeho kolvek problemu aj UPC karta. |
![]() Illusion |
31.07.2007, 11:50.35 | |
to Illusion...Jak říkáš naše UNI stroje CW karty umí.... TaT nemám, ale pokud bych měl problém, předvedl bych těm umělcům, že můj stroj umí CW a já požaduji, aby jejich karta "uměla" alespoň to co Gital nebo UPC..... |
![]() kacenkin |
31.07.2007, 12:06.09 | |
RE: Co ted s přijímači s uni čtečkou?Nechápu, co řešíte.Na zadní straně přebalu karty od t+t je pod nápisem DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ pouze doporučení, používat orig. cryptoworks a u jiného přijímače si má zákazník u prodejce ověřit kompaktibilitu karty před zakoupením.Dále nezaručují bezchybnou fc karty u těchto přijímačů.S těmito podmínkami si kartu zákazník kupuje.Pokud tedy karta při zakoupení fungovala a po x měsících po změnách přestala fungovat, není to problém prodejce, ten kompaktibilitu ověřil a o žádných změnách v kodování při koupi ho od t+t nikoho neupozornil.Jediného, čeho těmito experimenty na zákaznících t+t dosáhne je přesun velké části klientely ke Gitalu. |
![]() RAFI007 |
31.07.2007, 12:24.47 | |
KAčenkinProsím tě, Illusion M2 mi s orig softem a MultiCamem 6.02 kartu vůbec nevidí, co v něm máš nalito ty? |
![]() Luckyolda |
31.07.2007, 12:32.00 | |
Co ted!z vlastní zkušeností mohu říct,že jako bezproblémový příjímač v dekodování cw.je po x letech Humax crci 5500,hold je to už staříček a v dnešní době už je zastaralý a dávno překonaný,co do funkcí,ale v dekodování nemá nikdy problém |
![]() jura |
31.07.2007, 12:48.47 | |
pro Sportman a dalšízájemce o originální soft, je to polsky stačí přehodit na češtinu nebo slovenštinu, korektní EPG, pozor na setting, doporučuji provést zálohu,http://leteckaposta.cz/904388355 |
![]() Babui |
31.07.2007, 13:02.56 | |
Je vela možnostíReklamovať vo velkoobchode, ale to nepomôže, hladať a skušať opravný firmware, verím že tem FW, ktorý je na stránke ferguson.pl číta zmeny kľúčov, ale je potrebný nový soft na dvojčítačku, do polovice augusta by to mohlo byť na slovsate, na vyriešenie reklamácie máš mesiac tak verím, že dovtedy bude všetkoOK |
![]() pako3 |
31.07.2007, 13:08.01 | |
T+TTyto karty nedoporučuji kupovat myslím si že tato firma asi brzo zanikne stým blbnutím. Nefunguji mi ani v originalnim modulů mam snima jen samí problemi NEBRAT !!!! |
![]() stenli1973 |
31.07.2007, 13:30.04 | |
RE: Co ted s přijímači s uni čtečkou?to je pravda nektere karty nefunguji proste v nicem,respketive aktivace neprobehne v zadnem oficialni a ani neoficialnim crypto,pokud jde o fergusona,zmena klicu a aktivace naprosto v pohode testovano na firmwaru RC7 dvbxtreme,zmena klicu se provedla do nekolika vterin to same aktivace kanalu...testovano na karte trade bios03,tento kolega ma jeste jednu kartu take bios03 a tam ani nahodou proste se neaktivuje,myslim ze trade by s tim mel hodne rychle neco delat... |
![]() gsmobil |
31.07.2007, 13:31.22 | |
@ LuckyoldaMám aktuálního Kynga a Gitalka v pohodě, UPC jsem jen zkoušel ... |
![]() kacenkin |
31.07.2007, 14:24.18 | |
RE: Co ted s přijímači s uni čtečkou?Není to přímo k tématu,ale k TaT.Začínají přicházet zákazníci,kterým vypnuli starou kartu a neposlali novou.Máte podobné zkušenosti a jak reagovala TaT? |
![]() Sekyra |
31.07.2007, 15:14.32 | |
Vše běží...Na Openu funguje v pohodě v Uni čtečce jak starší i nová gitalka , tak novější TaT. |
![]() mirasat |
31.07.2007, 16:07.28 | |
RE: Co ted s přijímači s uni čtečkou?Ani Dreamsky 6000 nemá problém s jak TaT, tak i Gitalem. Podotýkám, že mám nabouchnutý poslední soft 1.75. S tím původním originálním to Gitalku vůbec nepřečetlo a TaT zamrzala kždých 10 min. |
![]() Din666 |