![]() |
|
Diablo 2.3Prosim vas ako sa vola napln do nho? Nie Stealth ani Undervorld ale ta aby mi isla na nom Ceska aj slovenska karta navzajom. Dakujem |
Pipo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 388 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Diablo 2.3Myslíš tento http://laki.dvhk.pl/download/files/DiabloCam/Horizon/Horizon104.rar |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Diablo 2.3ANO. Vdaka |
Pipo
![]() |
|
Diablo 2.3Pokud nechceš jednou za měsíc koukat na HOLAND v irdetu a chceš mít diablo pouze na čtečku karet,dej STEALTH 2.54 a jsi OK, a můžeš úplně bez problému měnit keys DIGI tv a BISS,ten kdo bude hovořit něco jiného je s ním problém,jako s dalšími možnostmi teď momentálmně na diable.Jestli chceš koukat jednou měsíčně na HOLAND v irdetu keys 01,provider 0622,tak si dej do diabla UW 170/verze 2.2 A 2.3/ a v případě změny DIGI tv v N2 budeš mít o něco menší problémy,než kdybys měl u verze 2.3 např.UW 183,vyzkoušeno,kdo chce diskutovat,může!!!! :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Diablo 2.3jako čtečka karet všeho druhu kodování/t,j, i Cryptoworks/na CS a SKY link je stealth 2.54.,konec ok. :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Diablo 2.3Měl jsem tam Stealth, teď tam mám nový UW a co potřebuju tak to sežere. Jinak D**i dá se říci jede na všem. |
netace
![]() |
|
RE: Diablo 2.3Dal som tam UW 1.87 A neidu v nom karty Mozno mam v nom nieco zle nastavene. Inac mam Sab Ultimate HD takze preto hochcem ako citacku kariet. Ten odkaz n Horizon nefunguje lebo je tam prip. RAR a ja potrebujem dup. vdaka |
Pipo
![]() |
|
netaceano máš pravdu pokud to nahráváš přes CAS3 a STEALTHFREAKER 1.3,ale kdo dává klíče na Digi tv ručně a dělá to na UW a není zrovna zběhlý,tak má sakra problémy,a takových je v naší republice hodně kamaráde,kteří namají programátor/chytráci/,mám 6 ks diabel,naučil jsem se to od nejlepšího učitele /MISUT/tak proto to píšu,aby mladý nenarazil na blbost,totiž ten soft co o něm píšete,že je pouze na otvírání karet je o 50% horší než stealth 2.54,tím končím diskuzi,a nemá zájem se bavit dále o blbostech,vyzkoušeno/mám v přístroji totiž 6 dekodovacích karet,2 ve UNI čtečkách a 4 ks ve dvou diablech,v druhém přístroji,který jed v jedné TV mám další dvě diabla se 4 ks karet a v jedné uni čtečce zase Gammna kart,tak mě přesvědč,vyzkoušeno ,nejlíp uděláno a žádné jiné blbé nározy neberu,stačí????Takovýho totiž nemáš nic!!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Diablo 2.3Ach jo tobě neříká nic komprimace souborů? :)))http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/komprese/winrar/download/?g[hledano]=winrar&g[oz]=3.80 stáhni si tento soft a nainstaluj potom ten firmware rozbal pak tam budeš mít ten dup ;) |
netace
![]() |
|
RE: Diablo 2.3sory celkom som na ten win rar zabudol. Instaloval som novy Windovs na laptop tak ma nenapadlo nainstalovat WRAR. Diky |
Pipo
![]() |
|
netacevšechno odzkoušeno,všechno uděláno do posledních možností,jen ten způsob co jsem uvedl mi vyhovuje v přístrojích Vantage HD,OCTAGON HD a FERGUSON HD na jednou LCD SAMSUNG TV přístroji,nic jiného a ostatní blbosti neberu, přijeď kouknout a uvidíš,čau,přišla mi návštvěva a musím se ji věnovat,nic ve zlém a proto čau!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryJá tě beru jako profíka a zdaleka o s.t. toho nevím tolik jako ty, nebo tobě rovni. Ale na zadávání manuálně key do diabla nevidím žádný problém ani ve stealth a ani v UW. Máš zadávat 32 znaků hexa, nebo 48 znaků deci, mě je to jedno :) |
netace
![]() |
|
netaceStává se normálně u UW softů,že se musíš vždy vracet na základ a potom můžeš pokračovat,myslím tím ruční zadávání keys třeba na DIGI tv,Biss to nedělá tam jedeš jak brus a stále,ale u stealht softů jedeš perfefekt zadávání keys růčoa navíc při načítání keys je stealth asi o 10 až 15 vteřin rychlejší např. při otvírání HELLAS 39E Bultsatcom,nebo HOLAND card,nebo,což je pro mě jako uživatele karet různého typu kodování moc důležité a proto i v příjmu např CSlink a nebo Skylink,což je důležité pro chlapce,kteří koukají hlavně naše programy a používají,třeba ten TECHNISAT HD,co má pouze čtečku CONAX a nic neumí, :8) :8) :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
HeryRád bych jednou tvou nabídku využil i když nevím z které části našeho státu jsi. |
netace
![]() |
|
Jistěz té nejlepší,nejchytřejší-kde jede vše stále a bez problému.Jenom mu to všichni závidíme a neumíme Alibaba nářečí. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
hoboběž už spát,NETACE: junek.jaroslav jsem z východních čech,LANŠKROUN a když dáš email můžem se dohodnout,už u mě bylo dost hochů z paraboly. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Spátběž ty a neunavuj tady moudrama,které jsou naprosto k ničemu.To co tady hlásáš víme také.Ale uchvátit nás tady něčím,co ti neřekl a neporadil někdo jiný to zkus.To bude ovšem problém,že ano? |
hobo
![]() |
|
hobokdyz vam manzelka nedala, tak za to my tady nemuzeme, bezte si sve averze vyplakat nekde jinde a nenavazejte se do uzivatelat se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
hoboCHYTR8KU na to jak mám provozovat,vše i přes karty všeho druhu kodování se nemusím ptát Tebe,Ty to neznáš ani neumíš,a že jsem se něco naučil od kolegů,tak to teď umím a Ty né,to je jeden důvod,tady jsem pořád před Tebou tak už se uklidni, a to ostatní co jede přes sat.příjem už nemíním komentovat/sharing atd./. jseš moc chytrej tak si poraď ,já tady psát nemusím,nikdy jsem od nikoho Tu nic nechtěl!!!!!a nikdy nic ani nevyužil,já nepotřebuji nic z potroboublých tady názorů.tudíž končím,odhlašuji se a Ty tady můžeš se svými blbostmi stále experimetiovat,podytýkám blbostmi na N tou nic víc neumíš,že??? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Anomně se ptáš nemusíš,protože ti to čím tady jakoby oslnuješ ti řekli jiní.Nic jiného totiž neumíš a nikdy by jsi ani neuměl.A to co chci vidět to uvidím i bez tebe.A nebudu experimentovat to si piš. |
hobo
![]() |
|
RE: Diablo 2.3hery hery uz si konecne vymen to cd co stale do okola rozprava to iste a vymen si uz aj tie tvoje HD prijmace Vantage HD,OCTAGON HD a FERGUSON HD a kup si poriadny stroj DM 8000 a potom sa mozez rozplyvat co je to satelitny prijem.Proste linux neobmedzene moznosti.Myslim si ze je tu dost omnoho kvalifikovanejsich odbornikov ktory to len potvrdia.Ono ako sa hovori samochvala dost smrdi. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
alfasex:manželka s tím nemá vubec nic společného,opak je pravdou.A ta averze není jenom moje nebo se pletu?Nejlepší,nikdo na něj nemá,všechno jede,stále,furt,všichni máme problémy,on je nemá,existuje vubec něco dokonalejšího?No přeci vubec ne,jak by mohlo?Není třeba lézt zbytečně hluboko nebo ano? |
hobo
![]() |
|
hobotak se měj,dobrou noc a stále se uč,nic jinak neumíš,protože z toho co pozoruji co píšeš jsi břídil!!!!!,víc nic a víc míň,prostě stále břídil.Kup si pořádný linux plnohodnotný,a ukaž se co umíš!!!!!!! chytráku :8) :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
hery , hobonejste manželé, že se tak dohadujete? :)))Hery, díky za nabídku, ale budu to moct příjmout až někdy příští rok, momentálně na to nemám čas a 300km tam a zpět je taky dobrá štreka. Jinak můj meil je netace@seznam.cz |
netace
![]() |
|
A typokud vím,tak tady zrovna neoblbuješ ty svoje ovečky linuxem nebo snad ano?Opakuji po několikáté to co vidíš ty a snažíš se oslnit-to uvidí každý pokud bude chtít a hlavně ho to bude zajímat a bude na to mít čas-protože v drtivé většině je to o ničem.A kdo má rád třeba jenom fotbal,říkám třeba,tak nevím co ty uvidíš a já ne.Turecká komedie asi zaujme málokoho,že? |
hobo
![]() |
|
hoboZkus třeba ze začátku Octagon 1018 HD,bude vše makat bez karet,a vše ok včetně PVR,ale to musíš vyzkoušet,co vše na tom chodí,co to umí,já se už tady nemíním o tom dál rozšiřovat,nebo si vyzkoušej to co nabízí kolega chytrý,co tady píše o DREAMU 8OOO,když já ho měl na vyzkoušení on byl ještě nevím kde,ale má pravdu,vše jede, vše ok a nejsou žádné problémy.Dnes končím na parabole,tady už nemám co dělat,chtěl jsem někdy někomu pomoci,už to nikdo nepotřebuje,teď si pomohu sám,že si pořídím něco o čem ani nevíte,že ještě existuje!!!!!jsem pořád o něco napřed hoši i když si to možná nemyslíte. :laughing: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |