![]() |
|
Diablo 2.3Prosim vas ako sa vola napln do nho? Nie Stealth ani Undervorld ale ta aby mi isla na nom Ceska aj slovenska karta navzajom. Dakujem |
Pipo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 388 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Nejsivubec napřed.To je pouze tvoje nějaká utkvělá nesmyslná představa.Něco si dokazovat a zítra přijde něco jiného a lepšího a pozítří opět....Uvědom si konečně,že to podstatné co chci vidět,třeba sport-kvalitní dokument,sem tam film to prostě uvidím,stejně jako ty.Ovšem s tím rozdílem,že nebudu nikomu valit šrouby do hlavy,jak je omeznej,že nemá to, co neví že vubec existuje.K čemu by mu to vlastně bylo,pokud je normální TV divák,byt,třeba o málo náročnější než lidé,kteří mají TV jako doplněk k životu.Osobně preferuji trošku jiné aktivity.Rád se podívám,ale zdaleka ne na vše a pořád.A představ si,co jsem to za blba,že i tu potřebnou kartu si prostě zaplatím,pokud je to jenom trochu možné a pro mně zajímavé podívání.Tak a ted do mně. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
@hobopěkně řečeno!! R^ ;)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@hobo, jamess96Já už jsem tak nějak vypozoroval, že zvláště v pátek a sobotu je hery před námi všemi opravdu o kus napřed - zejména v chlastu. :razz: :)))125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
D2MACDivné je,že je to jen v pátek a v sobotu.Taky mám takový dojem :)))dm 520m,dm two.....
|
mrakodrap
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
@D2MACabych se přiznal,dal jsem si také kapku-ale na Hery-ho určo nemám!!! Asi pije Gamma rychle!!! :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Diablo 2.3Hery je zralej na docenta Chocholouška :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Diablo 2.3Už je to tady,v neděli je pokání,ten chlast dělá divy,ale je legrace.Kdyby jste neměli "Heryho",tak by jste si jej museli vymyslet,protože by tu byla nuda!! :))) :))) :razz: :razz: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Diablo 2.3Koukám, hromada urážek, ale žádná odpověď.Pokud se nepletu, tak u novějších UW je někdy problém s PMT tabulkou. Proto když chceš, aby modul četl všechny karty, tak musíš v nastavení dát PMT na "auto", nebo do PMT tabulky ručně doplnit CAID providera pro tu konkrétní kartu (třeba Skylink má 0D70). Taky je dobrý vypnout v menu všechny systémy, který nepoužíváš. Pak by to mělo chodit v pohodě. Už si nepamatuju detaily, ale kdyby bylo třeba, můžu se na to ještě podívat a napsat, nebo to za mě může udělat někdo zkušenější, kdo si to pamatuje ;) Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |