Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nefunkční karta v DIGI TV

Mám přijímač od DIGI TV na 2 televize a dnes jsem zjistil,že u jedné TV,kterou jsem asi 2 měsíce nepoužíval,mám zablokovanou kartu,zamítnutý přístup.Druhá TV,na kterou se denně jede,je bez problému.Když ve slotech karty prohodím,hlásí to,že nejsou spárované a nejde nic.Může být karta zablokovaná tím,že se dlouho nepoužívala?DIGI mám asi 2 roky bez problému,samozřejmě pravidelně platím.Prosím o radu,děkuji.

MiSm
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefunkční karta v DIGI TV

zavolej na infolinku a požádej o refreš karty. funguje to. teď tam ale asi nikdo nebude

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Čím více lidí by to mělo vytažené ze zásuvky v době výměny klíčů, o to více by měli veseleji na infolince s refreshema karet :)))

Oskarek1
Registrace: 1/2007

jo a oni tam mají některý ty operátory trošku zmatený, tak jim musíš poradit. řekni jim, že ti tohle někdo poradil a že se jednalo o stejnej problém a nadiktuj jim číslo karty

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Měli by tam být nonstop.Dělají to, že když příjímač není dlouho zapnutý, vypínají to. Stalo se to i mému známému,bez problemů mu to hned, jak zavolal, odblokovali.

Hansi1
Registrace: 12/2007

Nonstop? A ty taky pracuješ nepřetržitě? To se snad týká složek přímo chráních zdraví, životy a majetek, ale ne čučení na TV... :bigeyes:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Náhodou z takového čučení do zrnění tě může přímo trefit šlak! ;P

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Hansi1

:laughing: :laughing: :laughing: Ano, oni zjistí přes satelit kdo to má dlouho ve skříni a pak mu to odstaví :laughing: :laughing: :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Záměna karty nepomůže, karty jsou spárované s přijímačem. V jiném stejném - u souseda použít nejdou. Nejdou také zaměnit ve čtečkách. V horní musí být liché číslo karty, ve spodní sudé. Zablokování bude asi způsobeno nefunkčností přijímače v době změny.

grupen
Registrace: 5/2008

RE:nefunkčná karta

Aj mne vypli signál (po výmene prijímača reklamáciou), po zavolaní operátorovi do 24 hodím sprevádzkovali to. Pred telefonovaním si priprav číslo zmluvy a čísla kariet s upresnením, ktorá je vrchná a ktorá spodna.

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius

Antonius,zamysli sa čo píšeš,čo ti vypli.....,proste ak vymenili príjmač potrebovali ho spárovať.

Openbox 800, Openbox 810, motor SG2100, twin LNB, karta T&T

ddd
Registrace: 9/2006

@ddd

Asi som to nenapísal presne, prijímač (ale aj karty) mi vymenili pri reklamácii 9. septembra, po opätovnom zapojení spustili predplatené balíky do 24.hod. No koncom novebra znovu hlásilo Prístup zamietnutý, vraj pri vymenenom prijímači či kartách k 30.11. skončila platnosť zmluvy, po zatelefonovaní opäť sprístupnili

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra