![]() |
|
SlučovačJak sloučit signál od duálního sat. přijímače DIGI TV ke druhé TV,který jde po koaxiálu,podobně jako u videa(nevím na jakém kanálu,ale změnit to asi nejde) s antenním svodem,aby mi hrál satelit i DVB-T?Zkoušel jsem normální slučovač,ale vždy jeden obraz je nekoukatelný.Děkuji. |
MiSm
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: SlučovačTeoreticky tím klasickým slučovačem , ale potom se to právě může tlouct s se signálem z analogu i dvb-t co přijde od antény,zkus změnit výstupní kanál na přijímači od digi prostuduj návod.NEBO dvb-t setopbox do scart popř. hdmi a a digi do anténního vstupu ;) AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: SlučovačTV má analogový i DVB-T tuner a vysílaný signál po koaxiálu ze satelitního přijímače nejde přeladit.Také si myslím,že jsou blízko u sebe a navzájem se ovlivnují.Nevím jak to vyřešit,abych nemusel přehazovat kabely.Dík za radu. |
MiSm
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: SlučovačJá bych řekl že to asi jde změnit. Díval si se do menu satelitního přijímače? Obecně to bývá v nastavení A/V - někde by měl být RF nebo modulátor a nastavení od 21 do 69k. Natav to tam na jiný. Divil bych se že by to neměl. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: SlučovačHlavně jde změnit naladění kanálu toho tuneru v televizi ;) |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
ZlučovačPokiaľ so dobre porozumel Tvojej otázke, tak to ide. V mojom dual DIGI TV prijímači HYUNDAI sa cez menu dá navoliť výstup modulátora v rozsahu 21 - 69 kanál (výstup ICE - koax.)Obvykle býva továrenské nastavenie výstupu na 36 kanáli. Na satelite musíš naladiť modulátor na taký kánál aby bol o dva kanály vyššie, či nižšie (pozor aj na blízkosť analog. kanálov) . Ja mám dokonca takéto riešenie (DIGI TV + Satelit + Analog. TV) v rodinom dome zapojené cez zlučovač a DZS10 (TEASAmini) do rozvodu cez koncové TV zásuvky) do 6 mistnosti a pre DIGI mám čidlá pre DO vo viacerých miestnostiach. Toto moje riešenie (schému) som poslal už viacerým, vraj k ich spokojnosti. Ešte som nerozmýšľal nad zapojením DVB-T do rohoto systému, no asi od 1.1.2010 budem musieť, vraj tu už budeme mať signál na 64 kanáli (VýýchodnéTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: SlučovačVelice silně pochybuji, že nejde přeladit kanál modulátoru. Již v osmedesátých letech to bylo možné na všech videorekordérech a stejně dnes je to možné na všech zařízeních, která mají modulátor. Není přece možné, aby výrobce nastavil pevně jeden kanál a teno výrobek si koupil někdo, kdo zrovno v místě bydliště chytá vysílač na stejném kanálu. Proveď to co radí Standa2. |
F123
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
![]() |