![]() |
|
VantageKdyž připojím Vantafe na plazmu přes scart tak mě začne hučet tv v reprákách.Je to tím scartem nebo něčím jiným?DVD mě to nedělá |
Fandax
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
RE: VantageBože můj...nepoužívej SCART, ale HDMI...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: VantageTipujem, že ten Vantage je SD-čkový (X100/X200 Serie), takže asi bez HDMI... Alebo? |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
Takže jaký Vantage?a co do něj máš připojený? |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: VantageJe to řada 221 a ta má jen scart |
Fandax
![]() |
|
RE: VantageMáš zemní smyčku mezi TV (tří vodičové připojení) a satem s uzemněnou anténou (patrně motor na uzemněném stožáru) a teď co s tím. Odzemnit stožár nebo konzoli lze jen pokud je v ochranném prostoru hromosvodu, nebo tv napájet z oddělovacího transformátoru. Další možnost by byla použít nějaký galvanicky oddělovací převodník na signály SCARTU. |
petys
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
SCARTMne pomohol kvalitnejší kábel SCART. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: VantageSorry, úplně jsem zapomněl, že někde ještě mohou existovat SD Vantage...já už žiju jen v HD nebi...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Vantagezadne uzemneni neodpojuj, to ti muze poradit akorat pitomec. Pres kabel Scart ti proteka vyrovnavaci proud rozdilnych potencialu na kostre TV a Satu. Vezmi si tlusty medeny kabel a zkus jim propojit Sat v miste vstupniho konektoru F a televizor v miste vstupniho konektoru IEC. Musis proste vyrovnavaci proud odvest mimo signalovou cestu. Cim tlustejsi drat, tim lepe.Tot vse.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: VantageTak pánové vyřešeno dělal to kabel na propojení PC a sat odpojil jsem ho a je klid. |
Fandax
![]() |
|
![]() |