![]() |
|
parabola,držák,LNBPoradíte,nechat si z Digi za 530,-kc parabolu 80,držák,LNB nebo jim to vrátit. |
roman123
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: parabola,držák,LNBno jasně, že nechat. přece to nebudeš balit do krabice a posílat někam do brna. ale hned potom vyhodit :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Téma: parabola,držák,LNBklidne to vrat, a kup si poradnou parabolu!! ... gibertinky jsou fajnat se dari ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: parabola,držák,LNBMam osobni zkusenost s (ne)vracenim paraboly, konvertoru, drzaku. Vratil jsem jen pristroj s kartou. Samozdrejme po predchozi domluve s hotlinkou, s tim ze mi zaslou fakturu za zminene tri veci. No faktura nikdy nedorazila, skvele poslouzi pro skylink ci cslink, kde je signal vyborny i touto zeleznou parabolou. ps: jen konzola by me stala 350kc. |
krompac
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: parabola,držák,LNBpred tremi lety jsem zakoupil set pro UPC s konzolou , 60 antenou a lnb smart TSX za 500, tak si to preber. klidne se vsadim, ze tahle parabola je lepsi nez ten srac od digi.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |