![]() |
|
Partner box u DigiTVKamarád má už asi 3 roky DigiTV na jednu televizi. Asi před týdnem si objednal u DigiTV Partner box kde je možné za stejné peníze připojit 2Tv. Máte někdo přehled jestli se dočká nabo musí oslovit nějakého dealera a zase zaplatit něco navíc jako před těmi třemi roky? |
Zdeněk
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 109 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Partner box u DigiTVvždyť jsem to psal hned nahoře :laughing: R^ a byl by na tom mnohem lépe, nehledě na to, že když ho to přestane bavit, tak když koupí dobře stb, tak mu bude stačit pouze jedna karta na sharing. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Partner box u DigiTVTaky jsem pořizoval PartnerBox - oba přijímače jsou na sobě absolutně nezávislé, takže není problém ho mít třeba na chalupě a druhý doma...Já ho měl zhruba za dva týdny od registrace. Ale musel jsem si to zařídit sám - obepsal jsem všechny možné dealery, na které jsme našel na netu kontakt. Spousta z nich u DIgi již dávno skončili, další zase neviděli PartnerBoxy několik měsíců. Ale nakonec jsme padnul na dealera v Trutnově (asi 50km daleko), dojel jsem pro to, sám si to zapojil a bylo to. Pokud zvládneš zapojení, udělej to stejně, jinak budeš čekat věčnost... |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Partner box u DigiTVNo táááááák pánové . . . . až takhle nabádat lidi k trestné činnosti!!!Posíláte i vykrádat benzínky? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Partner box u DigiTVtoho se nikdy nedockas bo za 300kc odmeny a to vcetne dopravy co za to u digi davaj to muze delat jen blazen Rv |
iq1
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: ZdeněkOdkud jsi? |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Partner box u DigiTVJsem z Karviné |
Zdeněk
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 109 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |