![]() |
|
Opticum 9600 HD 2CI 2CX E PVRZdravím, pánové. Chtěl jsem HD přijímač se dvěma čtečkami a dvěma CI sloty. Byl mně doporučen Opticum 9500...V diskuzích je o něm psáno dost, tak jsem si řekl, proč ne. Prodejce však zavolal, že 9500 již není a nebude, ale že nabízí 9600, že je nový a lepší. Souhlasil jsem. Přístroj přišel O.K., ale žádný návod, prý se teprve překládá. Stáhl jsem polský, ale všemu nerozumím. Má někdo český nebo slovenský návod a mohl by mně ho poslat emailem? Případně také radu, při jakém softu pojedou karty cs link a skylink? Více zatím ani nepotřebuji, snad až si vše osahám. Všem, kdo poradí a pomohou, děkuji. |
baric_pu
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
doplnění k Opticum 9600 HD 2CI 2CX E PVRNějak se dnes nevede. Zapoměl jsem ten email:baric.pu@seznam.cz |
baric_pu
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
opticum 9600 hdvypada supr taky o nem uvazuju,ale chtel bych vedet jestli ma blindscan |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Opticum 9600 HD 2CI 2CX E PVRCo som cital tak by to mal byt len trochu vylepseny 9500HD takze mozne je ze vela veci tam bude spolocnych, mozno by ti nieco pomohol navod z 9500 a ten najdes k stiahnutiu na inom znamom fore. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
![]() |