Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Propojení STB x DVD rekordér

V současnosti mám STB připojen přes HDMI rozhraní pouze s TV, ale DVD rekordér mám starší bez HDMI, tj. to co na něj nahraju, sleduju v TV se "SCART" kvalitou. Můj dotaz je následující. Když si koupím nový HDMI DVD rekordér bude kvalita 100%, tj. HDMI? Problém je v tom, že můj HDMI má pouze 1 HDMI vstup a nebude možné jej s novým HDMI rekordérem propojit jinak než SCARTem... Díky všem za info a zkušenosti

nikonov
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Propojení STB x DVD rekordér

Zatím jsem neviděl DVD rec který by nahrával z HDMI. Tyto přístroje mají tento konektor pouze výstupní - pro televizi.

Martin79
Registrace: 7/2008

přes HDMI nemůžeš nic nahrávat, protože je to z důvodů práv zakázaný. tohle nahrávání přes kabel je z nějakýho důvodu většině lidí nějak blízký a jsou na něj z dřívějších dob zvyknutý, proto se kvůli kopírování nepodporuje. nahrávat v odpovídající kvalitě můžeš jedině na harddisk (jestli to sat přijímač podporuje - když ne, měl sis koupit jinej)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Takže místo nového DVD rec si kup receiver s PVR funkcí.

Martin79
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra