Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Direct- stěhování na Thor6.

Kdy se začne UPC Direct stěhovat na Thor6?
Na novém telekomunikačním satelitu Thor 6 (0,8°W) je již v provozu první transpondér. Jedná se o poslední technické testy před zítřejším slavnostním uvedením družice do komerčního provozu. Thor 6 začne první signály oficiálně vysílat od 14.12.2009 od 10:00 hodin CET.
Thor 6 bude zajímavější zejména přestupem platformy UPC Direct z 19,2°E na 0,8°W !!!
Tato středoevropská platforma bude využívat transpondéry na této družici ve svazku střední a východní Evropa.

kevin
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

správné připomenutí

funkční to bude asi v létě, i když si myslím, že budou vysílat paralelně, tedy než se všechny "antény" otočí
Pří výpovědi UPC jsem jim to napsal jasně:
Zvednete kvalitu, budou HD programy včetně HBO HD (mají k tomu po mediavision nejblíže) a máte mě zpět i s dalším doporučením...

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

RE: UPC Direct- stěhování na Thor6.

Babui: ano ,četl jsem,že UPC opravdu provede kroky ke zlepšení....jejich peněženek :))) zvýší cenu kuli 20%dph :))) :))) :))) :)))

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Starého psa, novým kouskům nenaučíš!

Babui
A nestraš! Bylo by to hezké, pravda však, že vidím-li tuhle značku, špatně se mi dělati.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

UPC nic měnit nemusí,po několikaletém učinkování každý ví,že je to platforma jen pro nenáročného diváka s CRT Tv,kdo chce kvalitu, ví co si má pořídit,i když o kvalitě na českém trhu můžeme polemizovat

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ruzumím Vám chlapci, nápodobně, ale jsem vyloženě životní optimista a jako pohádka to zní dobře no né? :8)

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Babui: jsi má krev,vždyt víš,že já su také opti(box)mista:-))))) :8)

cb21

cb21

No jo zapoměla moje hlava děravá. Taky ukázka jak to bude dál. Budou obsílat zákazníky na kabelovce se zvýšením o 3 kč za starter super levnou nabídku ala 300kč za měsíc :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

to cb21

:laughing: pěkné R^
podívej se kamaráde, když už tu jsi-psal jsem o tom několikrát-Medivision opravdu patří poděkování za HBO2 v 16:9 a chápu, že se málo setkáváte s chválou,ale přece sakra byste už mohli pro nás "plasmaře-lcd-HDčkáře- to vytoužené HBO HD pustit. (Nechme prosím polemiky o obsahu s Filmboxem HD od skylinku to není možno srovnávat-vyčůraná skleróza)

Babui

Babui: jedno Ti napsat mohu....věř tomu,že pokud bude HD portfolio dostatečné na pokrytí nákladů,že to bude...
možná ale bude sic v SD, ale moc dobrej "bombonek",který tlačím také já.Asi začátkem příštího roku.Vše se ale včas dozvíš,to slibuji

cb21

děkuji Ti za odpověď, to mi stačí-pochopil jsem zcela R^

to pierrepetr
možná holandský vlasník directu neví, že se v ČR a SR prodávají pasmy-LCD i HD sat-stroje :O
:)))

Babui

Babui

ale určitě ví,ale proč zvyšovat náklady a příjmy v přímé úměře,zisk vychází stále stejný,na co se honit?,mají kvalitní managment

pierrepetr
Registrace: 5/2006

... zase naky kecy

cb21: neprud, na Astre 23 ta situace taky nevypada ruzove, nebo se pletu? ;)

ahhooooj, a samozrejme at se dari!

malembych zapomnel: kevin: jako abonent budete vcas informovan, nic vic nic min nepotrebujete vedet...

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Babui

byť nesdílím tvůj optimismus,až přejdou a dají kartu za těch 300-350,tak to na půl roku koupím, za tu srandu mi to stojí,ale potom těch ku.ev.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

zdar kamo, jak říká trefně redakce
"uvidíme, uslyšíme"

Babui

Tež tě zdravim,

a nebo paživjom-uvidim,víru v to mám ale mizivou!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Stěhování UPC

Podle toho, co se tu nedávno psalo (https://www.parabola.cz/zpravicky/10780/thor-6-pred-zahajeni-provozu-a-plan-presunu-programu/), se bude UPC přesouvat až na jaře.
Co mě ale překvapilo mnohem víc je to, že na Thoru už budou kódovat jenom Nagrou 3. To se zase psalo na jiným serveru.
Pak mi teprvá došlo, proč UPC nabízí přijímače se spárovanou kartou v N3 a předplacená karta Cryptoworks je v prodeji na jejich stránkách už jen na půl roku. Tož to ať si to strčijó s prominutím do pérdele, výpověď je u nás hotová věc. Akorát jsem se chtěl kouknout, jestli se náhodou na Thoru nepochlapěj a nezlepšej kvalitu, ale to jsem asi úplně blbej.

Hellas
Registrace: 4/2006

@cb21

Pokud oním bonbónkem bude "dvojka" programu, který je nově dostupný v rámci "Mých 6", odměním se nehynoucí zákaznickou věrností. :8)

Chercheur
Registrace: 9/2008

Chercheur

tomu verím aj že bude R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

cb21

daj znamenie palec hore

🇸🇰

Jupi

Hellas
s tym kodovanim len v nagra3 sa mi to moc nezda.
Ako by podla toho ineho servra riesili aktualnych uzivatelov samostatnych kariet?
Thor bude uplna kopia astry, resp do konca r. 2010 pojde o dualny uplink. Staci si pozriet aktualne testy, kde je rieseny rovnaky ecm, emm stream ako na astre, stanice maju totozne miesto v ramci transpondera, rovnake sid atd

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozef BA

"Thor bude uplna kopia astry, resp do konca r. 2010 pojde o dualny uplink"

zaciatok vety NIE, koniec vety ANO ;)

viac v PR roku pana 2010

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex
kedze vestecku gulu nemam, neriesim to, co sa tyka pridavania novych sd kanalov a pripadne aj kanalov v HD, ktore by uz teoreticky mohli na thore chodit len v nagra3 s potrebou od upc vyfasovat HD box. To je fakt dost predcasne riesit
Pisal som teda len ohladom aktualne riesenych kanalov na astre v cw a v nagra3 a tieto kanaly budu rovnako kodovane aj na thore

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@Jupi

Palec nahoru by byl moc jasný náznak, to by u Mediavision nebyli rádi. Obecně se nejčastějí mluví o 4 možných programech - ESP 2 Bl, Discovery, HBO Comedy, Animal Planet. Osobně bych preferoval první dva z uvedených.

Chercheur

Chercheur

1,3,4 by som uvítal ale už im to dlho trvá vianoce sú tu čo nevidieť no uvidíme

🇸🇰

Jupi

@Jupi

Nespěchám, klidně si počkám do příštího roku. Osobně jsem s ESP 2 nepočítal dřív, než příští rok na podzim a vypadá to, že se dočkáme podstatně dřív.

Chercheur
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra