![]() |
|
SAB Ultimate HD Super PlusZdravím Vás ve spolekMám zásadní problém k tomutu stroji: Ležel jsem na něm 3 noci, vychytal jsem veškerá nastavení a hlavně přepychový obraz na 127 od Samsungu (srovnatelný s HF 8900HDTV) K věci: Otestoval jsem Diablo 2.3 Diablo CAM2 Alphacryt TC od Mascomu (twin) Cryptoworks od Irdeta (Mascom) a na všech těchto CAMech je problém, že nepravidelně zhruba 2-3 minuty sledování jakéhokoliv programu z karty v uvedených modulech obraz zakostičkuje, ve čtečce, kde je karta a CI šachty jsou prázdné NE, Dospěl jsem k závěru, že je to firmwarem, kde jsem otestoval poslední dva a bez výsledku. Mohli byste mi v této věci pomoci? Zkušenosti, nastavení, jiný firmwer, v nastavené modulů se opravdu vyznám, děkuji Upozorňuji, že soft je totožný (jiný boot)jako OctagonHDSF-918 HDTV Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super Plusještě bys mohl zkusit CW modul od technisatu. mám homecasta a dělá mi to s mascom modulem na HD programech taky (s technisatem ne) tak nevím, můžeš zkusitVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super Plusahoj, díky ten technisat jsem měl kdysi (nesmyslná hláška) a letěl...říkám si kruci alphacrypt TC a blbne to tak nevím Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super PlusPokud je to stejné jako Octagon HD 918,tak nejsou problémy s REX+ Dáblo(pokud si je nastavíš jak je třeba a v horním slotu maká i ZETA CAM) :) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super PlusMalý dotaz,už v tom ďáblu2 je něco zajímavého,nebo je to stejné jako REX 4,6???? Rv R^ |
zzaner
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super Plusdíky za odpovědi, rozumíte o co mi jde? Že se prostě 4 CAMech to seká a mě by čerti vzali-na fergusonech HDTV makají jako víno...Na ´dáblu 2 čekáme co nadělí ježíšek :8) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super Plustak jsem na to přišel.vadný kabel k LAN přípojce, která je hned vedle HDMI, fakčí to na 100%-závada odstraněna, jinak jsem při bádání přišel na to jak softvérově změnit boot a jde z toho udělat: GOLDEN INTERSTAR GI-S890 CRCI HD Excellence OCTAGON HD SF 918 SAB Ultimate HD Super Plus NEXT YE-2000 SUPER HDTV ONLIEN LN 6060 HD Evolution INFINITY HDTV Optibox 7750 HD CICX Optibox 8750 HDCICX KOSCOM HD 7400 CI DigiLine 6000HD SkyGate HD ILLUSION MAXSHD PRO SKY HD-S300SCI Manhattan Passion 1080 HD Vision GALAXY Sat 9800 HD Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super PlusDotaz pro Babui.Dá se udělat něco s kvalitou na HDMI výstupu,pomocí softu?Stále se mi zdá že to není ono-Sab mám již rok a půl,vyzloušel sem mnoho software-momentálně na plazmě Panasonic G10.Zdá se mi že nastavení na 720p je lepší než 1080i,dokonce sd programy jsou lepší přez scart! |
Milan123
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super PlusGratuluji!Teď jen který soft fachá nejlépe a je vymalováno. :) :) :) R^ |
zzaner
![]() |
|
RE: SAB Ultimate HD Super Plusslava babui, ale kolumbus objevil ameriku drive |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
![]() |