Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

PANASONIC TX-P46G15E

Ahoj,co vše je potřeba dokoupit k tomuto televizoru,abych se mohl dívat na satelit?Uvažuji o cs link,mých 6....kolik mi bude vše ještě stát?Díky moc.H.

hedvik
Registrace: 10/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PANASONIC TX-P46G15E

parabola, LNB, modul CRW, koax, karta CSlink, predplatne.cca 5-5,5 tis.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Taková televize by si zasloužila HD....

klik1
Registrace: 11/2009

to klik1

jak to myslíš?vysvětli mi to prosím?Díyk moc...a proč?V čem by to bylo lepší?díky za každou připomínku...takže myslíš,že jsem vybral dobře,ano?díky.H.PS:kolik stojí to zozhraní CRW a karta cslink,dá se sehnat někde levněji než oficiální obchod?

hedvik

@hedvik

Tu je mnoho otázok.Napr.aký máš satprijímač....SD..HD....?

Milan C
Registrace: 4/2006

Ma prece oba.

On Air!

Saxon

to milanC,ti Saxon

tv má přeci Hd přijímač v sobě....proto jsem se ptal co vše je ještě potřeba dokoupit,zařídit,abych mohl sledovat cs link,mých 6 a kde bych vše potřebné neképe a nejlevněji sehnal,díky moc.

hedvik

Já to přeci vím.

On Air!

Saxon

to Saxon

jasně,dík.Jen zda by jsi mi neporadil s tím zbytlekm co potřebuji.chci mít cs link,mých 6 ,protože chci tyto programy/sport1,sport2,nova sport,minimax,eurosport,film+/,tak is myslím,že je to pro mě nej volba,le nevím,budu rád když poradíš.....a chtěl bych vědět kde a jak sehnat ten modul + kartu na cs link co nejvýhodněji.....je možné u této tv nahrávat něco ze satu a koukat na něco jiného?díky moc...H.

hedvik

Sežen si to kde chceš, od čeho máš internet.
Tohle je myslim technické forum ...

On Air!

Saxon

to saxon

takhle jsem to nemyslel...ale cvo přesně potřebuji a zda ysi myslíš,že je to takto dobrá volba....a zda by jsi mi mohl odpovědět na moje technické dotazy díky.

hedvik

proč nepoužíváš fulltextový vyhledávač třeba na Google?
Stačí zadat "karta CSlink" a sežadit ve zboží podle ceny.
Jestli pořebuješ ušetřit pár šlupek, pak bys měl mít času dost si tohle najít sám.
Vždyt to tak složité neni.
Prodejců jsou dneska tuny a přímo se přehnánějí v nízkých cenách.

On Air!

Saxon

Na všechny tvé technické dotazy jsem odpověděl už ve své první reakci. Víc ti poradit neumim. Ahoj

On Air!

Saxon

to saxon

ale to určitě ano,to problém není,jen potřebuji vědět co vše koupit a co budu potřebovat,nejsem v tomto odborník,spíš těžký laik a tak jsem za každou informaci rád....a nechci investovat do něčeho co by třeba bylo špatně.....pak už vše sehnat problém asi není,ale chci vědět zda si myslíš,že je to tskto dobrá volba.....

hedvik

Naprd je už to, že si kupuješ tv s integr. sat přijím. Zvlášť když už teď mluvíš o nahrávání.
A už v prvním příspěvku máš vše jak na talíři. Tak pokud nejsi TATAR, tak ti stačí už jen nakupovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to Tomik 535

asi tatar jsem....vážně,ví´ám se to tu povídá když jste v totmo mistři a rozumíte všemu,já ničemu,jen chci mít fajn telku a vše dobrý,aby mi to sloužilo jak má.takže myslíš,že je to špatný?Jak to myslíš s tím nahráváním?Bude to problém?

hedvik

Jestli chceš ze satu nahrávat digitálně a ještě lépe dvoutunerově, tak na to pitomé combo zapomeň a kup ext. přijímač.

Tomik535

to Tomik 535

dobrá,řekni mi ještě v čem by tedy byly ty nevýhody...a naopak výhody při ext.přijímači..../a doporučíš nějaký?/nahrávat určitě chci....já chcio dnes tu telku objednat...

hedvik

Pročti fórum o pár stránek dozadu. Nechce se mi to psát podesáté.
Zvlášť někomu, kdo nezná jakékoliv základy a bude se ptát donekonečna, dokonce na stupidní věci jako kde to má nakonec koupit. Doporučuji tvůj požadek svěřit v tvém okolí někomu, kdo tomu rozumí. Bude to na první pohled dražší, ale v tvém případě si troufám odhadnout, že na tom nakonec vyděláš..

Tomik535

No ak chces nahravat cez scart na dvd alebo vhs to pojde,ak nebudes pocas nahravania prepinat.Ale tato telka nema zabudovany hdd na nahravanie,alebo ma ?Tak naco chces nahravat potom?Ext. box hd moze nahravat na hdd(disk).

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to Tomik 535

tak to tedy promiň ,že tě "stupidní" člověk otravuje ůstupidnímaů dotazama.....nevím zda jsi odborník na všechno,ale asi ano...tak to smekám.....taky bych z tebe nedělal blbce v záležitostech,kterým nerozumíš....ale asi jsi nejlepší...tak to promiň....čekal jsem trošku jiný přístup...asi jsem naivní,pomohl bych všem pokud bych mohl....vím,že jsem ve svém oboru třída,ale nikdy bych to nikomu nedal pocítit,spíš bych se mu snažil naprosto normálně a lidsky poradit.

hedvik

Pukud máš v úmyslu kvalitně nahrávat ze satelitu, pak na PANASONIC TX-P46G15E zapomeň a jdi do řady 10E, která je obrazově uplně stejná, akorát nevyhazuješ peníze za integrované satelitní tunery. Ušetřené peníze za TV pak investuj do koupě samostatného satelitního HD přijímače s PVR.

On Air!

Saxon

to liquere

díky za info,to víš,že bych právě chtěl nahrávat a přitom přepínat....díky,budu rád za každou informaci....někdo mě tu má za !blbce" a to se mi nelíbí,nmebo nelíbí,spíš to nechápu....díky moc....máš také tuto telku?

hedvik

To hedvik

Dle psaní jsi chytrý........nauč se používat "soudruha" Google a budeš na tom ještě lépe.Pokud umíš číst tak tady v diskuzi jsou toho "tuny" na čtení.....stačí jen chvíli hledat.Ale to ty samozřejmě neumíš.Tv jen a jen jako zobrazovač!!!!!!!!!!!!!!!! Nic víc nic míň....Vše ostatní nech na jiných "krabičkách",protože za dva roky je lepší vyměňit krabičku než TV.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Nie nemam tuto telku,len logika veci je rovnaka vsade.Saxon ti dobre radi,ale ked na to mas kludne kup tuto telku a este prikup nejaky HD stroj s PVR,lenze ak chces pocas nahravania moc prepinat budes potrebovat bud masinu kde je 2x tuner,alebo vyuzit box na nahravanie a prepinat na tom vstavanom v telke.Potom si daj twin lnb na parabolu a to je tiez schodna cesta len ti pojdu od nej 2 kable,ale mas nezavislost v prepinani a nahravani.Myslim,ze by to tak islo,mozno ti to potvrdi este niekto na tomto fore,ale v principe ma saxon pravdu...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ja viem, že ten Panasonic má v sebe zabudovaný satpríjamač. Len som myslel, že má aj externý. Preto som sa pýtal,aký má.

Milan C
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra