Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

PANASONIC TX-P46G15E

Ahoj,co vše je potřeba dokoupit k tomuto televizoru,abych se mohl dívat na satelit?Uvažuji o cs link,mých 6....kolik mi bude vše ještě stát?Díky moc.H.

hedvik
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PANASONIC TX-P46G15E

Jestli jsem to správně pochopil, tak tu televizi už asi vlastníš (trochu závidím ;) ), zkus kouknout tady: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=12642 , nebo pohledej v tom fóru. A jinak HD programy vysílá hlavně Skylink, také jdu kvůli tomu do něj a ne do CSlink.

klik1
Registrace: 11/2009

@hedvik

Tak ako píše Saxon. Kup si Panasonica bez zabudovaného satprijímača. Za to čo ušetríš si kup satprijímač externý. Veľmi vhodný / hlavne po obrazovej stránke / je Vantage 7100 HD alebo lacnejší Vantage 1100 HD. Oba majú USB, čo určite využiješ,napr. pri nahrávaní softu...Pripoj si ho ku plazme HDMI, do Vantage daj FW 25201 / alebo nech ti ho dá predajca/ , do čítačky vložíš kartu cslink alebo skylink a ideš...Takto budeš určite spokojný.

Milan C
Registrace: 4/2006

Omlouvám se omylem jsem zkopíroval něco jiného, správně je toto : http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=20019

klik1

A ještě tady: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=20757

klik1

hedvik

Vantage HD 1100S-6149 kč
PANASONIC TX-P46G10E-26990 kč
PANASONIC TX-P46G15E-31790 kč vše Jyxo.Teď můžeš přemýšlet co je výhodnější.

habanero
Registrace: 6/2008

T té 15E si ještě připočti cenu CRW modulu, at to je košér.
Nad výhodnější variantou ani přemýšlet nemusíš, tou je bezesporu 10E a externí HD přijímač.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

hedvik

Na modul jsem zapoměl. CAM Cryptoworks SCM dekódovací modul-935 kč,a je to bratru plichta při jasné výhodě na jedné straně.

habanero

habanero

Rozdiel medzi TX-P46G10E a TX-P46G15E nieje len v zabudovanom sat.tuneri! Doporučujem porovnať si aj iné funkcie a parametre.

tatar
Registrace: 4/2006

A určitě Skylink HD, pozor ty 4:3 mazaniny typu Sport1,2, Spektrum ala CSlink, UPC nebo Digi nelze sledovat!!! ;P

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Jak pise tatar, G15 ma mnohem vice moznosti nez G10, nejen sat tuner. LAN pripojeni s podporou DLNA atd....

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

Po dlouhé době jsem se odhodlal zase napsat,člověk co si jako !!!laik!!!! kupuje TV za ?30tis?,by si měl najít firmu a dívat se ne se ptát co ještě koupit :bomb: a chtít ušetřit.Já mám na auto - řidiče,zahradu - zahradník,ale na sat.mi nikdo nešáhne a začínal jsem v 90.r s analog.Strongem R^

misut
Registrace: 5/2005

tatar

Máš pravdu,že jsou mezi o oběma telkami rodíly ve vybavení,ale podle toho co píše hedvik, tak chce nahrávat,přepínat a ušetřit.Dobrý rady Saxona, liquere,Milana C ,jsem doplnil orientačníma cenama.Hedvik a jeho peněženka se musí rozhodnout.

habanero

Ted mi přišlo do schránky poslední číslo časopisu S&V a je v něm rozsáhlý test všech plazem od Panasonic.
Dokonce tam popisují rozdíly na 42 palcovkách řady 10E a 15E.
Připojení k nějakýmu webu TV Nova mě absolutně nezajímá, ale někoho třeba ano, kdo ví...
Popisují i rozdíly v obrazovém podání, ale na konci testu to v podstatě zpochybnují, takže...
To jen jako tip pro Hedvika.
Ten satelitní tuner v 15E neuspokojí ani průměrného satelitního fandu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

To tam opravdu pisi, ze to ma LAN jen k pripojeni k archivu TV Nova? :) Chapu, ze pro laiky kupujici novou TV je Nova lakadlo, zvlaste pro prodejce je to zaklinadlo, ale odborny casopis by mel popsat funkci a vyuziti DLNA...

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

Skoda mluvit, furt dokola. Když podesáté nenapíšeš to samé, jsi za frajera. To bylo naposled.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tp klik1,MilanC,habanero,Saxon

díky Vám co jsem tu napsal....nechápu jak někdo nechce pomoci,pokud ví a umí poradit...díky Vám moc,jsem rád za každou radu a pomoc,takže rychle zkusím udělat změnu z PANASONIC TX-P46G15E na PANASONIC TX-P50G10E a snad bude spokojenost.Ještě se musím probrat tedy nabídkou skylinku a cs linku a bude to...díkymoc vám všem,na nikoho jsem snad nezapomenul....ten sat.přijímač musím ještě vyřešit,podívám se na ty co jste mi radili....musím to do vánoc vše stihnout...díky moc a budu rád ještě za jakoukoliv připomínku....mám doma ještě starou skystar do pc,ale tu už asi nevyužiju,že?díky,jste super,chlapi

hedvik
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra