![]() |
|
Jaký koupit CI modul ?Mám dotaz jaký koupit modul tak abych mohl přijímat přes originál kartu CSLINK a zárověn /zatím pokud to pujde i DIGI v nagra2/ |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Jaký koupit CI modul ?Vždy záleží k jakému přijmači.(REX-Diabolo.tím bys neměl nic zkazit. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Jaký koupit CI modul ?no kup si to nový diablo zwei. můžeš se těšit na novou úžasnou podporu. a i když třeba žádná nakonec nebude, tak se můžeš těšit.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
žádný!Cena modulu, které umí EMU je stejná jako u přijímačů s touto vymožeností. Pokud ovšem nemáš přijímač HD. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
OrionPřečti si otázku!! :laughing: :laughing: :laughing: Rv |
zzaner
![]() |
|
RE: Jaký koupit CI modul ?Zkusím jinak. Za kolik koupíš Diablo? Za kolik koupíš celý nový SD přijímač s EMU a CW ? Co je výhodnější? |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: Jaký koupit CI modul ?Proč?Protože se na to ptal!je mně jedno,zda si to koupí,odpovídám na zadání.Předpokládám,že Ví,co dělá.Pokud bude chtít další informaci,jistě se zeptá.Na přijmač se neptal!! :))) :))) :razz: |
zzaner
![]() |
|
RE: Jaký koupit CI modul ?Xcam :lookaround:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
Xcamvíc jak rok mam doma,a z lenosti jsem tam nenahral FW,ale naštěstí naše karty jedou+bloker!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Jaký koupit CI modul ?Orion má pravdu až na to že za cenu čerta koupí hd receiver. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 938 |
![]() |
|
RE: Jaký koupit CI modul ?kraviny R^ R^ :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
![]() |