![]() |
|
To nemyslia Vazne!!!platim im od 17.6.2006,pred mesiacom som im napisal,ze chcem ukoncit,a dnes mi dosiel list,ze koncim k31.12,ale musim este doplatit NEDOPLATOK 37,72eur,.Niesu uvedene ani ziadne mesiace za kedy?Inak mam vsetky SIPA,platim poctivo kazdy mesiac 600sk,dat ich na Policiu?Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
i.g.i.dide o .d.i.g.i. RvAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
![]() |
|
kamaráde, nechci Tě strašit...já si před rokem s nima prožil peklo. Hlavně musí být Tvá výpověď jasně formulovaná (ne že chceš), poslaná doporučeně nejlépe s dodejkou. Pak čekej měsíc na vyjádření, pokud odpoví, tak Ti napíšou kdy musíš vrátit komplet (po mně chtěli i kabel scart-scart) a do kdy budeš platit. To je ještě v pohodě. Pak to taky musíš vrátit. Jenže ten krám nikdo nechce! Hledal jsem tu "firmu" podle Obchodního rejstříku na adrese v Praze, jenže tam maj jenom schránku, nic jinýho. Technik, který mi to montoval, s tím nechtěl mít nic společnýho, už pro ně nedělal. V dopise mi dali kontakt na technika, kterej mi pro změnu nebral telefony. U smluvních prodejců DIGI TV o žádném vrácení kompletu nechtěli ani slyšet, prostě mě poslali do....nikdo to nechtěl. A když to nevrátíš, jsou ve smlouvě sankce. Napsal jsem pár SMS tomu technikovi, na něhož mi poslali kontakt s tím, že to dám k soudu. Za pár dní se ozval, vše jsem předal (na střechu nemusel, měl jsem svou parabolu)dal mu něco na pivo a už o nich nechci ani slyšet!!! |
robinhood
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!no tak to je horor |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!Koľko ty máš nickov? :))) :))) ty JohnCena! :))) :))) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!a cos čekal. už nejsou žádní dealeři. teď už by fungovali čistě jako sběrný suroviny na elektroodpad. mám stejnou zkušenost. dealer už dávno neexistoval, na tom kontaktu v dopise od nich nezvedal nikdo telefón, až teprve na x pokusů v různou denní dobu a po chvíli vysvětlování, ať jim to teda přivezu. tam to pak převzala nějaká sekretářka - nebyla to vůbec žádná montážní firma, ale kanceláře.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!co bych čekal? Asi naivně alespoň pokus o seriozní jednání... Tohle jsem fakt nečekal ani v nehoršim snu. Jen by mě zajímalo, která sekretářkä Ti to převzala. Na "infolince" mi slečny (volal jsem často) ujistily, že to osobně nepřevezmou ani v případě, že jim to přivezu do Brna. Děs je slabý slovo! |
robinhood
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!Proč by nemysleli? :lookaround: Když se budete stěhovat z bytu do bytu tak za sundání paraboly chtějí 3000Kč a za znova naladění paraboly další 3000Kč, to je krásný no né |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!né u nich! na tom kontaktu v dopise od nich. co posílají na rozloučenou, když ukončíš smlouvuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!tak už nebrečte..jako odměnu jste dostali zdarma(emu) plnou nabídku na 3 roky.....tak co ?? :))) :))) :))) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!To ano, ale najsmutnejsie na celej veci je, ze v konecnom dosledku doplacaju na ich pristup poctivy zakaznici, ale v tomto niesu iny ani v UPC, ked som rusil UPC Direct tak takisto sa natahovali, douctovavali mi rozne fiktivne polozky a natahovali sa co sa datumu vypovede tyka... Proste pristup jak hovado Rv Rv Rv |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
d.i..g.i.,,F..c..kto jo,ma to stve ze im poctivo platim a oni ku mne takto,to si nenecham :fuming: :fuming:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!horor odovzdanim este nekonci.Uvidite to prekvapenie co Vam dojde ako mne |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!a polícia s tým bude mať akože čo? ty si myslíš že by ti poslali také vyjadrenie keby to nemali dopredu riadne podchytené? tak sa s nimi chod súdiť a uvidíš že ťa to vyjde na omnoho viac ako 37 Euro.Ser na nich, zaplať, vráť im všetko a ber to tak že si sa toho zbavil v živote síce za veľa ale predsa 37 Euro. :-/ Verím ti že sú smradi,ale nenarobíš nič.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!Zavolaj tam, mne pri ruseni zmluvy napisali ze tam mam nejaky nedoplatok a ked som im volal, nech mi laskavo povedia za co mam nedoplatok, tak mi povedala, ze to je iba tak blbo napisane, ale v skutocnosti to je preplatok! Takze ma poziadala aby som im poslal cislo uctu na ktore mi maju poslat peniaze. Btw tiez neviem za co ten preplatok vlastne bol. :8) |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
To nemyslia Vazne!!!Vracel jsem ve Stodůlkách. 100% utajení, nikdo nevěděl, kde tam sedí. Nakonec jsem je vypátral za pomoci jednoho vrátného (třetího v pořadí). DIGI sedí v obrovské hale, v takové plechové kóji. Pouze na dveřích tohoto skládku je malá cedulka. Přístrojů (nových) tam měli hory, vrácených taky. |
pepa201
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!Ked to vratis, nezabudni si dat podpisat riadne prevzatie a odlozit si to. Pravidelne po 1-2 rokoch posielaju ludom upomienky ze nevratili zariadenie a pytaju za to peniaze a treba im dokazovat ze si to odovzdal. Aby si potom nelutoval ak si to nedas poriadne vyplnit (a vypln vsetko, aj ze si odovzdal parabolu, aj prijimac a aj drziak). Mne takto poslali upomienku na 0 Sk (bolo to 2 roky dozadu), ze som nevratil satelit a ze za upomienku mam zaplatit 100 sk. Tak som sa rozcertil, vynadal im tam vsetkym a poslal kopiu zapsiu o predani a odvtedy mam pokoj. Samozrejme ze ma ubezpecili ze tych 100 Sk za upomienku platit nemusim, ked mam vsetko OK. Su to proste ... |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!Včera jsem posílal výpověď, jsem zvědav, jak dopadnu... |
klik1
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
streetchlape kdyz mas nebo si mnel nakej problem s UPC, tak si dej zalobu na soud, absolutne mne nebavi citat tydle nezmysly, protoze internetovy forum znese ledacos ze? ...3x slovek tri-krat sem koncil smlouvu s UPC a zadne "fiktivne" doplatky nebo dotahovany se z datumem vypovedi NEBYLI!!! ... jinak to napisu, kdyz nekdo je negramotnej, a nevi si spocitat kdy mu konci smluvni vazanost, tak hold UPC za to nemuze... at se dari, ahoj ;) btw na spolecnost DiGI se popsalo x-desitek stiznosti (na forech) no nak sem nepostrehnul ze by byl nakej soudni spor, nebo jo? ... zatim to jde ve stylu jedna babka povidala... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasex-oviTy sa preber. Forum je tu aj na to aby sme sa tu porozpravali o Satelitnej technike a ktomu patri aj to ako sa ktory sat. operator stavia k svojim zakaznikom. Ved ide o to aby ked nahodou niekto bude uvazovat na zrusenim (pripadne zavedenim) sluzby od napr. UPC alebo DigiTV, aby vedel co ho caka a vedel sa spravne rozhodnut, pripadne si dal na urcite veci pozor. Niekomu poradit ze si ma pri odovzdavani potvrdit a pozorne skontrolovat preberaci protokol je predsa dobra vec, nie? Okrem toho prispevok je o DigiTV a nie UPC. Co tu podla teba treba rozoberat? Kluce na Digi alebo to co? Ked ti to vadi, tak to necitaj. Uz davno tvrdim ze toto forum je o nicom. Niekto nieco napise a hned ho kazdy napada: ze ma ist najprv na google, potom ze nema vypisovat o vypovedi v Digi tv, nesmie debatovat o klucoch, pri dotaze na pristroj ho odkazete do obchodu kde to kupil. Ma potom vobec taketo forum zmysel? Lenze aj ten goole najde casto odpoved na otazku co hladam na parabole, tak prestanete s tym vecnym vyplakavanim kto co napiase. Ked sa ti to nechce citat - necitaj, ak sa ti nechce neodpovedaj a chod si radsej dalej podavat svoje zaloby na sud. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Billyskza tym co som napisal si stojim, pokial niekto bol vyzvany na zaplatenie nedoplatku ma dve moznosti:a) zaplati (nedoplatok je realny) b) nezaplati (a predlozi dokoz ze nedoplatok nema) je to take tazke pochopit? ... UPC nema 1 klienta, o ktoreho by sa luxusne starala, ma x-tisicok klientov, a ze sa v administracii stane chyba, tak ako urcite potrebne ist na sat forum, a hned napisat vsetko mozne... skoda ze uz malokto napise aj koniec tej fantastickej STORY "ako to dopadlo" a pokial mate nieco na niektoru spolocnost, ak su zavazky splnene, a napriek tomu aj po predlozeni potrebnych dokladov sa dana spolocnost dozaduje zaplatit neexistujuci zavasok, podajte zalobu na miestne prislusny sud, a ak budete uspesny, potom tu skuste vypisovat nieco o tom ako sa "chra*unsky" zachovala ta ktora spolocnost nech sa dari, ahoj ;) a ps: preberat sa nemusim, BillyBoy ;P Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!Hele ty John Cenna, proč si stěžuješ na satcentr a současně sem?? Jsi normální, stěžuj si v Brně přece.... |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
...a takmer som zabudol:"Niekomu poradit ze si ma pri odovzdavani potvrdit a pozorne skontrolovat preberaci protokol je predsa dobra vec, nie? " ak sa toto musi radit ludom, tak nech ich najblizsi poziadaju o pozbavenie svojpravnosti daneho ... su to totiz elementarne zaklady, na ktore je vzdy osoba upozornena, ak ten preberaci protokol podpisuje... ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: To nemyslia Vazne!!!http://staznosti.sme.sk/cpas/200/DIGI-Slovakia-s-r-o.htmlAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
![]() |
|
alfasex:Třeba jsem vyjímka, ale loni jsem rušil UPC a po regulérní výpovědi a vrácení přístroje mi přišly ještě dvě faktury.Hodil jsem to za hlavu a nic nezaplatil. Je to rok a nic se neděje.Takže i UPC dělá boty, takže tak úplnou pravdu nemáš. |
Jarpet
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
![]() |