, sekce: Příjem satelitů |
|
speciální parabolaZdar, neví tady někdo jak se jmenovala ta parabola která vypadala jako lupa a lnb byly pod ní, myslím, že tu fotku sem dával kdysi Vortimond |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: speciální parabolane to jsem nebyl já. ale něco takovýho tady kdysi bylo.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: speciální parabolaaha, tak jsem se splet, i to se stává, ale taky nevíš kde bych jí mohl najít, hledat jí tady mezi tolika tématy, to je jak v kupce sena |
netace
|
|
myslíš túto ? CyberTenna S64https://secure.olbort.com/cybertest.htm46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
|
|
RE: speciální parabolato je přesně ona, díky ti:) |
netace
|
|
pochybuji, ale čekámVe srovnání s panoramatickou parabolou předpokládám, že bude mít:1. menší rozsah úhlu příjmu 2. menší mechanickou stabilitu za větru 3. nerovnoměrný zisk v závislosti na kmitočtu 4. menší zisk vzhledem k rozměru 5. vysokou cenu nepodloženou technickými parametry navíc danou máloseriovou výrobou 6. konstrukci podle výpočtu Fresnellovy čočky Těším se ale na zkušenost (nejlépe zde uvedenou) konkrétního satelitního nadšence, zajímavá bezesporu je. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 433 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|