![]() |
|
Servus TV HDVšimli jste si, co obvykle vysílají v noci ?Vogelfrei, je to snímáno z helikoptéry, krásné záběry na krajinu s městy, hrady, zámky a zříceninami, dnes zhruba od tří hodin do půl osmé..., ale bývá to často... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Servus TV HDTo si pis, ze to vime. Nedavno tam byl videt i Kahlenberg v cele sve krase.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Servus TV HDÁno je to nádherné.Nahrávam to na USB flash 16GB. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Servus TV HDmě se líbilo v poslední době, že dávali koncert Tori Amos. sice to byla "jenom" DVD kvalita, ale bylo to perfektníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Servus TV HDO víkendu byli také velmi slušné koncerty/i když jen krátké/: P.Simon,A.Winehouse,S.Miller Band.V týdnu jsem si nahrál hezkej dokument v HD-čku o novém horském hotelu s meteostanicí pod horou Matterhorn. Na masivním sloupu před hotelem tam byla viděl BIG BSATka a tři satelitní internety Tooway... Skvělá byla i předváděčka zálohovacího systému zdroje el. elergie. Servus TV HD je moje nejoblíbenější stanice. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
re:Nedivme se,je to přeci televize z Rakouska,kde udává směr "hifi televize" ORF.Doufám,že si najdou své diváky a tím pádem i inzerenty.Jinak jsem našel další spřízněnou duši a pod stromeček si nadělím druhou kartu ORF.Jinak není někde uvedena serie karet,která se mění?Ta moje první je z roku 06,ale kdoví,jak dlouho byla v obchodě.. :lookaround:Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Servus TV HDSouhlasím.Servus HD moc pěkná stanice.Pěkné dokumenty,muzika,reportážní pořady z celého Rakouska,večerní živé fotbalové diskuze,noční uklidnující helikoptérka.. Pohodová stanice SERVUS všem ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Servus TV HDV pátek večer koncert Erica Claptona Live in California. |
Sasi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
Servus HDAno velice dobrá stanice a proto Servus herr kapelmaister. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Servus TV HDTen Vogelfrei vysílají každý všední den od 3 do půl osmé.Mimo to dávají i v jiném čase pěkné záběry z přírody.Servus TV je dostupný i na rakouském DVBT, samořejmě pouze v SD, ale i tam je vynikající kvalita. |
F123
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
F123V DVB-T zrovna ServusTV moc kvalitní neni. Sleduji MUX 21 z Jauerlingu a K37 z Lince a zde je tento program výrazně nejhorší ze všech ostatních.:O On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Servus TV HDJo, jo. Ja mam v dosahu DVB-T z 24k, 34k a tiez z 52k. Vsade pekna mazaniece spolu s 3sat, orf a plus4... :(DVB-S jasny vitaz. :) |
ivovi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Servus TV HDSám tento program sleduji ze satelitu v HD. Chtěl jsem jenom upozornit, že také vysílají v DVB-T. Na satelitu je i v SD a tam je kvalita dobrá. V DVB-T ho mám jenom naladěný, ještě jsem ho tam nesledoval. |
F123
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
![]() |