![]() |
|
ARIVA 200 a HDMI výstupZdarec, mám následující problém. Koupil jsem před nedávnem ARIVU 200 s FW V1.02B1* a naskenoval jsem si zatím programy ze 3 družic. V ARIVĚ jsem to seřadil a zazálohoval na FLEŠKU. Včera jsem byl s ARIVOU u kámoše na velké plazmě (já jedu zatím jen přes SCART) a tam jsem poprvé chtěl využít HDMI výstup. Obraz ale na plazmě žádný nebyl. Po zapojení SCARTU jsem zjistil, že v ARIVĚ jsou jen následující formáty: 480i, 576i, PAL-M, PAL-N a BY SOURCE. Rozlišení 720p nebo 1080i tam není. Porádíte někdo co s tím? Díky všem za info. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
kubaprotože jsem nenašel odvahu ani uvažovat nad nákupem něčeho takovýho. tak bohatej nejsem, abych si mohl jaksi dovolit kupovat takovýhle popelnicový produkty.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200 a HDMI výstupVždyť jsi ho ani neviděl, tak co to meleš. Podívej se na tu recenzi, psal ji sna někdo hloupej? Je to na zon.eTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200 a HDMI výstupasi jo. docela mě pobavily ty komentáře pod tím článkem. jednomu ten přijímač fungoval hodinu, dalšímu do prvního vypnutí. :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200 a HDMI výstupAle mohu potvrdit, že to bude rukama. Asi 17 prodaných a nainstalovaných strojů a to bez vady, ..... je tohle jenom náhoda????Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: ARIVA 200 a HDMI výstupSamozřejmě že neměním soft, jan jsen si to na jednom stroji nainstaloval, odzkoušel a vrátil zpět.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
vortimond má pravdu!!Souhlasím s vortimond. Po špatné zkušenosti si myslím,že ta recenze byla vytvořena proto,aby se zvýšil odbyt.Asi je to podobný krám jako Humax od DIGI. Měl sem ho 3 roky a fungoval bez poruchy. Spoustě lidí se pokazil a proto na něj nadávají.Na fóru o DIGI na něj hodně lidí nadává. To samé bude Ariva. Těm,co to funguje si ji nemohou vynachválit. Těm,co se pokazila už dvakrát s ní ztratili nervy a nemohou jí přijít na jméno. Doufám,že objednané Vantage bude spolehlivější. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
4dechovkarNezlob se na mě, ale mohl bys napsat, co ti bránilo v tom, abys ten stroj v záruční době reklamoval ??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinUž jednou byl na reklamaci,fungoval 2 dny!!! a zničeho nic začal ztrácet signál.To udělal i před 3 týdny,kdy jsem ho reklamoval!Zkoušel sem podle návodů na internetu ho zprovoznit sám,protože mám zaplacené Multi a HD do 20.1. Pořád se restartoval dokola,žádný návod na zprovoznění nepomohl a tak jsem do něj zlostně bouchl a trochu ho zdeformoval! To už by jako reklamaci neuznali a tak jsem ten krám vyhodil do popelnice a objednal jiný přístroj.Už mně odepsali,že zítra ho posílají a že tam nahrají firware ,aby četl Skylink karty a naladí obě Astry-23,5 a 19,2. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
dechovkarTakže to bylo "rukama". Díky. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |