![]() |
|
Technisat DIGIT HD8-SNa net. stránkách Technisat, je opět nová verze SW.Software-Version 2.40.0.8-1423 Herausgabedatum: 15.12.2009 - Allgemeine Verbesserungen - Fat 32 Recording - AutoStandby-Funktion |
kominik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
Technisat DIGIT HD8-SUž to někdo máte nahraný ? |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
to mvavrusaAno mám. |
kominik
![]() |
|
Technisat DIGIT HD8-SJe nyní např. možné přímo pořady nahrávat do flash naformátované standardně FAT32. Nahrávání do flesh a následné přehrání např. v počítači je teď velmi jednoduché. |
kominik
![]() |
|
To kominikMožeš dať link,na TECHNISAT.DE som nič nenašiel.Ďík. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
to fekohttp://www.technisat.de/indexa5c0.html?nav=Downloads,de,33&pID=393 |
kominik
![]() |
|
Technisat DIGIT HD8-SJe k dispozici nějaký přehrávač pro WIN_XP, který dokáže přehrávat přímo formát TS ? |
mvavrusa
![]() |
|
to mvavrusaJá k tomu používám obyčejný "Media Player Classic" (pod Win. Vista). |
kominik
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT HD8-STo by malo znamenať,že program nahraný na USB KEY strčím rovnodo POPCORNu bez toho aby som ho musel konvertovať. |
feko
![]() |
|
to fekoJá už jsem postarší ročník, takže nevím co je to POPCORN, ale jak už jsem říkal, je možné to bez problému přehrát (s běžným vhodným balíčkem kodeků _ čemuž vy mladší rozumíte jistě lépe):) |
kominik
![]() |
|
To kominikmilý"kominík" mám 51 rokov a ty?POPCORN HOUR A-110 je multimedialný prehrávač všetkých dostupných formátov videasamozrejme aj HD a audia.Vynikajúca vecička. |
feko
![]() |
|
To fekoTak to jsem o cca 2 roky mladší a ještě jsem se něco nového dozvěděl.Jinak zdravím. :) |
kominik
![]() |
|
Je opraven digitální zvuk !!!Po upgrade začal fungovat zvuk z obou digitálních výstupů. V posledních verzích firmware byl tento zvuk absolutně bez výšek. Konečně jsem mohl zrušit analogové propojení s receiverem R^ |
mvavrusa
![]() |
|
Príjemné prekvapenie...a ešte (po mojich e-mailoch Technisatu a aj Omku) konečne bola odstránená chyba s počiatočným veľkým "Ž " namiesto "Ž" pri štandartnej veľkosti fontu. Totiž, doteraz to zobrazovalo "Ž enatý so záväzkami" a teraz to konečne zobrazuje "Ženatý so záväzkami". Chcel som e-mailovať už dávno, ale myslel som si, že to bude ako hrachom o stenu hádzať, ale véééľmi príjemne ma prekvapili a hneď v najbližšiom firmware to opravili. Myslím, že to slúži TechniSatu (a možno zalobovalo Omko) ku cti!!!...a možno nás bolo takých viac... Ináč to nahrávanie vo FAT32 skutočne funguje - práve pred chvíľou som to vyskúšal!!! Sklamaný som stále z prepojenia cez LAN, ktoré je buď nestabilné alebo véééľmi pomalééé!!! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
![]() |