Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

2 přijímače Topfield problém s dálkovým ovládáním

Mám 2 Topfieldy .Jeden DVB-T TF5100PVR a ten druhý DVB-S TF5000PVR.Oba přístroje mají stejné dálkové ovladače.pokud jsou oba zapnuté,tak reagují oba stejně při stisku dálkového ovladače.Proto musím mít stále jeden vypnutý nebo zakryté IR čidlo na jednom přístroji.Četl jsem ,že existuje nějaká TAP aplikace,která řeší tento problém s dvěma stejnými přístroji a nemožností je ovládat zvlášť.Máte někdo s tímto problémem zkušenost.Děkuji.

Vantage HD 8000S.

josfiala
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 2 přijímače Topfield problém s dálkovým ov...

No reseni bezne neni, sorry mam toho ted moc, tak jsem nemohl reagovat na mejl. Ale mozna nejaka TAP je, chce to hledat ...

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

TAP aplikace
www.topfield.cc/files/Firebird/RemoteSwitch.zip

Samozřejmě k tomu ale potřebuješ buď dálkový ovladač jiné řady Topfieldu, nebo si naučit nějaký univerzální ovladač.

haryk
Registrace: 7/2007

No vypadá,že by to mohlo pomoci,ale nenašel jsem návod jak to instalovat a potom nastavit.Máte to někdo vyzkoušené?
Moc děkuji.
Josef

Vantage HD 8000S.

josfiala

Tak jsem zkoušel všemožné nastavení této TAP aplikace a zatím se nedaří.Přestane sice fungovat originální ovládání na přístroji,kde jsem RemoteSwitch nainstaloval,ale nedaří se mi ho ovládat programovatelným dálkovým ovladačem.Ať zkouším všechny kódy na Topfielda,tak nereaguje.Pokud někdo tuto aplikaci používá,prosím o radu.Děkuji.

Vantage HD 8000S.

josfiala

Používal jsem to kdysi pro souběh TF5000PVRt a TF5510PVR. Ovladač byl Logitech Harmony. Nahrál jsem do něj kódy pro TF6000 a fungovalo to. Jediny problém byl při výpadku proudu. RemoteSwitch se totiž stal aktivním vždy až po prvním přepnutí do standby. Jak je to s aktuální verzí bohužel nevím, už to nemám na čem vyzkoušet.

haryk
Registrace: 7/2007

Aktuálni verze má v nastavení 5 možností,které nějak pro mne nedávají smysl.Zkoušel jsem různé kombinace ale nedaří se.Prostě chybí návod na nastavení,takže aplikace asi dobrá,ale pro laika nenastavitelná.
Dík za další nápady.Josef

Vantage HD 8000S.

josfiala

Nido již neporadí?

Vantage HD 8000S.

josfiala

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra