Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

modra karta skylink

behem 2.minutoveho telefonatu na skylink mi byla umoznena a prevedena platba na tuto kartu v kč,tak mi to ulehcilo bezet na postu platit prevodem euro,dva dotazy na uzivatele a jakoby bezna vec v postupu mi prekvapila .blokovani a vyslech na kartu kterou uzivam v cr neprobehl jak jsem se domnival :)))

nella
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: modra karta skylink

Při platbě kartou přes internet by měli částku v eurech přepočítat na české koruny a tyto strhnout z vašeho účtu. U Skylinku jsem to zatím nezkoušel,ale na nejmenovaném webu jsem kupoval počítačový program za 23.74 USD. Na výpisu z účtu jsem zjistil,že mně bylo strženo 420.22 Kč. Podobně by to mělo fungovat i u Skylinku při platbě přes internet-nakoupíte za eura,ale zaplatíte českými korunami. Mám zaplacené Multi na české kartě.Až mně vyprší předplatné,zkusím zaplatit Multi přes internet na modré slovenské kartě.

dechovkar
Registrace: 5/2006

dechovkar

souhlasim ,takto lze zaplatit sluzby ,ale platbu kartou na netu( z duvodu bezpecnosti meho uctu) neprovadim,platim vse jen pres internetbanking a vadily mi ty nehorazny ceny za mezistatni platby,tak jsem vyuzival postu za 50 kc ale tam jsem stravil pul dne

nella
Registrace: 2/2007

Nie je problém platiť na českú kartu v eurách a myslím, že aj naopak.Ja som si previedol českú kartu na seba a nechal som si český región.V eurách som doplatil novu cinemu a slovenské programy/po konzultácii so skylinkom/na slovenský účet a ide to bez problémov. R^

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006

ano lebo Skylink je CS firma platit mozno EUR i korunami len kazdou menou na iny ucet,takze ziadne poplatky navyse

Duzu
Registrace: 7/2005

Duzu

Skylink je SK firma ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

nella

U Skylinku je platba přes internet bezpečná a bez dalšího poplatku! Antivirový systém mně vždy upozorní na podezřelé stránky-už se mně to u nejmenované firmy stalo a proto jsem jí přes internet nezaplatil. Skylinku jsem platil už třikrát a vše proběhlo v pořádku.

dechovkar
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra