![]() |
|
To je nějaké novinka?Text e-mailu na platbu bankovním převodem nebo PP. Objednávka na skupinu produktů Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc, Total Promo 1 měsíc. Bankovní účet 000000-224324872/0300, variabilní symbol 5000000615, částka 400, specifický symbol .Dneska mi to přišlo. -------------------------------------------------------------------------------- |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: To je nějaké novinka?Si menil zakladny tarif na "Neplacene programy bez omezeni"??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: To je nějaké novinka?Tohle totiž volala nějaká ženská mému známému,číslo telefonu nebylo ukázáno.Cituji: Karta Vám bude odpojena,když nezaplatíte částu 400Kč.Opravdu ve čtvrtek jsem k němu zašel,až mi volal že nic nejde.Parabolu měl hnutou .Má motor .Nechtěl jsem mu motat s parabolou - zimatak jsem v přijímači místo 15,6 pro Jihlavu nastavil až 18,2E funguje,ale je to zajímavé.Možná shoda náhod.Ale těch 400 kč pro nic, karta Sky link |
Ji.sat
![]() |
|
RE: To je nějaké novinka?To je nejaky blud...."Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc, Total Promo 1 měsíc" - toto ma CSLink a ked tvrdis,ze kartu ma Skylink,tak by som na to vobec nereagovalČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: To je nějaké novinka?Přesně tak.Řekl jse mu ať o kartě neříká žádné informace.Tohle zde píši,kdyby se toto stalo někomu jinému.Je doba před Vánocí a někdo se snaží nějak si přividělat.To je vše. |
Ji.sat
![]() |
|
re:Je to divné,na takové přivydělávaní nevěřím.U platforem z 23st je krásné to,že když nezaplatíš složenku,tak ti nikdo nic nezablokuje,ale jen nespustí nějaké PAY programy.Tak to vysvětluji lidem:žádné faktury,žádné smlouvy..Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
...googlujemehttps://www.parabola.cz/forum/topic-41964/at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: To je nějaké novinka?Kludne to moze byt pokus o podvod,hlavne ked clovek narazi na naivneho cloveka,tak moze byt uspesnyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
![]() |