![]() |
|
lokalny problem na kmitocte 11 856 V, Astra 23,5Dnes som urobil update paraboly. Povodne T55, oddnes T90.A myslel som si, ze tym vyriesim aj moj problem - ziadny signal na kmitocte 11 856 V, 5/6, 27 500, (Discovery HD, Brava HDTV, MyZen.tv HD, mam plateny HD balik). Povodne sa stanice na tomto kmitocte na par sekund chytili, o 3-4 sec. zacali vypadavat, alebo skocili rovno do cervenej obrazovky, neskor uz signal vykazoval kvalitu "0". Update je: novy tuner, nove LNB Quad, nova kabelaz a aj novy DiseqC, Skylink ma 100% kvalitu, ale na tomto transponderi opat nula (rovnako na 2 roznych tuneroch, cez dva vystupy Quad LNB a 2 rozne DiseqC, 2 kable) Preverovali mi to monteri na profesionalnom vyhladavaci signalu a signal vykazoval na obrazovke uplne inu krivku aka ma na tomto kmitocne byt (presetova krivka?). Doslo mi, ze na obdobnej frekvencii mam problem aj na 1W. Co moze byt pricinou, vykryvace mobilnych operatorov, ktore su v dosahu do 100m? Podarilo sa podobny problem niekomu zdarne vyriesit? Vopred dakujem za rady a skusenosti. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: lokalny problem na kmitocte 11 856 V, Astr...Aj vykrývač môže.Aký prijímač?Občas majú niektoré STB s niektorým FW problém na určitých TP . |
TOMAšKO
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: lokalny problem na kmitocte 11 856 V, Astr...Humax PR HD 1000 a Octagon 1018 |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
![]() |