![]() |
|
Ariva100Nenašiel som predajcu v Sk.Rozdiel oproti A200 je vraj iba v CI slote.Je to tak?Vie niekto predajcu? |
TOMAšKO
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Ariva100Připlať pár rohlíků s máslem za A200. Vždyť je to o ničem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Ariva100Nevieš vôbec hľadať, tu je hned prvý.Digitálny satelitný príjímač HDTV Ferguson Ariva100 - Príjem kanálov s vysokým rozlíšením (High Definition) - Prevzorkovanie signálu PAL na rozlíšenie 720p alebo 1080i - Obsluha 32 programovateľných časovačov - Oddelené zoznamy obľúbených kanálov, TV a Rádio - Funkcia rýchleho vyhľadávania kanálov (QuickFind) - Podporuje teletext a titulky na obrazovke - Obsluha DiSEqC 1.0, 1.1 a DiSEqC 1.2, USALS - Obsluha štandardov MPEG-2, MPEG-4, MPEG-4 AVC/H.264 - Kompatibilný so systémami DVB-S i DVB-S2 - Ovládanie ovládačom RCU-500 - Čítačka kariet platených televízií http://www.janckulik.sk/?p=productsList&iCategory=50&sName=ELEKTRO |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Ariva100Mám už doma jeden STB s CI slotom a nikdy som ho nepoužil.Pýtam sa či je rozdiel iba v CI? |
TOMAšKO
![]() |
|
RE: Ariva100kua to ti je zatazko pozriet na offic stranku a porovnat si oba uz len podla fotiek !!!http://www.ferguson-digital.eu/en/hd-ariva-receivers/193-ariva-100.html http://www.ferguson-digital.eu/en/hd-ariva-receivers/184-ariva-200.html takymto pristupom zacnes hnit zaziva, lebo ti bude zatazko aj umyt sa. link na predajcu/dovozcu ti nedam, nakolko by to bolo porusenie miestnych pravidiel, uz je dost ze som sem praskol odkazy na cudzie stranky Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
pre skynettVyzerá to tak že to predáva záhradnik.V PL idú vraj za 75 E,z SK BY SOM TO KúPIL RADšEJ KôLI LOKALPATRIORIZMU AJ KôLI ZáRUKE(VRAJ STUDENé SPOJE?). |
TOMAšKO
![]() |
|
RE: Ariva100Když pominu nepostradatelný CI slot a ten trapný display, získáš s dvoustovkou parádní DO rcu 640.Až si budu kupovat nové auto, budu hledat bez pásů. Stejně jsem je málokdy použil. Bude mít sice hnusná plechová kola a obrovský volant, ale aspoň ušetřím tři stovky R^ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Ariva100Normálne napíš aký je medzi nimi rozdiel ,pýtam sa lebo neviem. |
TOMAšKO
![]() |
|
RE: Ariva100mám doma tři kousky na testy, je tam taková vychytávka s hodinami...jinak je úplně stejný jako ariva 200 včetně LAN, stím že CI slot pochopitelně chybí, ale ruku na srdce, kdo z neodborné veřejnosti potřebuje 2 karty? Toto HD je opravdu za cenu přemrštěného SD stroje našich milých prodejců Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Ariva100Toto je odpoveď ..Je to tak že HD ktorí by som chcel stojí skoro 1000 E ale rodine k pozeraniu vyhovuje aj A100 za nejakých 109 E.Je tu niekto kto má manželku ktorá chce pozerať TV iba na drahom STB? 90% ľudí čo je tu chcú naj STB preto že s nimi robia alebo je to ich koníček. |
TOMAšKO
![]() |
|
RE: Ariva100ahoj, prosímtě napiš to nějak jinak, trochu mě bolí hlava a nějak to nemohu pochopit co jsi napsal, díkyPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Ariva100Vezmem tú A100,mať ju budem určite 1 rok a manželke je to jedno ,len nech idú stanice čo ona chce ,kašle na to že ja sa s STB hrajkám. |
TOMAšKO
![]() |
|
RE: Ariva100aha, rozumím no jám mám na hraní SABa Ultimate pochopitelně, v kuchyni nezapomenutelný HF 8900 HDTV a 2x zbytek Ariva HD 200Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@BabuiJak jsi to myslel s tou vychytávkou s hodinami u Arivy100?Od FW 1.02B9 má Ariva200 (a předpokládám, že i Ariva100) možnost zapnout hodiny ve standby režimu (na úkor spotřeby/příkonu). |
zdec
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
zdecano tak jak píšeš koncovku B9 jsem netestoval-tak je to fajnPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
![]() |