Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ariva 200

Levný a nejhorší HD sat.přijímač. Nekupujte a čtěte fórum,samej problém. Dá se sehnat za tři litry.

josepha
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200

... a co momentalne leti mily agente, ktoremu sa nepredavaju satelity, ha ?? rad sa necham poucit a ostatni myslim ze tiež ..
...ludia dnes kaslu na kvalitu, chcu najlacnejsie sunky a nic neplatit.. uplny paradox je kupa HDTV boxu na sledovanie digi v emu.. uz vidim tie napory na skylink karticky pocas vianocnych sviatkov ked zacne digi blbnut zo zmenami keys a mozno aj revidencie kariet

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Jako reklamu na tvé zboží jsi to napsal pěkně.
Buhudík, je to rukama. :razz:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Vlado Fogo

...ludia dnes kaslu na kvalitu, chcu najlacnejsie sunky a nic neplatit. Jo odborník. Z 10ks jde 5 na reklamu. Čus. Levnou šunku maj u Krkovičky.

josepha

4 už mám, tak ještě jednu mohu koupit.
Jestli to ale Jožine fakt nebude těma rukama nebo (nevhodné slovo)-pigi :razz:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

Jo,jo,tak se koukni nebo přeptej na Gsmobil. Asi tak,jo a rukama už něco prošlo.

josepha

Vlado Fogo

No jo,nehul tolik. Kvalita je kvalita. Neříkej,že si lidi koupí akvárko TV a k tomu Arivu. No,ale asi jim to doporučíš. R^

josepha

josepha

mám pocit, že máš máslo na hlavě z posledního tvého tématu, raději diskutuj se svými vrstevníky a pokud nic nemáš k věci tak mlč

S pozdravem

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@josepha

nie, keby bolo na mne urcite im doporucim dreambox 8000 coz je No 1 na trhu .. za nim nasleduje DM 800 ci uz original alebo klon .. potom dlho dlho nic a az potom ten tvoj predraženy Vantááge mantáááge :laughing:

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Babui

Ahoj Babui,jsem tě považoval za odborníka,ale to máslo?

josepha

Vlado Fogo

Aha fíha,jak jsi došel k tomuto,že mám Vantááge mantáááge.

josepha

Vlado Fogo

Ano máš pravdu v řazení přijímačů. Asi to byla sranda. R^

josepha

re:

Aniž bych věděl o této debatě,tak jsem byl včera dodavatelem při dotazu na řadu HF 8900,opětovně na dvoustovku upozorněn,že tolik reklamací nazažil a ať zvážím její prodej.Takže se od včerejška seznamuji s HD Boxem,AZ Boxem,abych nemusel dělat jen Topfieldy,Humaxy a Technisaty.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Včera jsem měl tu čest s Arivou. Mám lcd LG 82cm a že by ZPRÁVY NA ČT1 hd byly extra super, to teda říct nemůžu. Jo ale programy ARTE HD a ZDF HD, to je obraz luxusní.
Stran Arivy, jen jsem zvědav, co to vydrží.

brambora
Registrace: 3/2009

brambora

Nebude to tou TV??Já mám dobrou i DIGI. :))) :)))

zzaner
Registrace: 9/2006

zzaner

Tv je dobrá, jen jsem si to zlepšení představoval lepší.Jak jsem psal Arte a ZDF super

brambora
Registrace: 3/2009

brambora

A co ostatní,přece nemáš TV pro 2 programy.TV je třeba taká,aby na ní šlo vše kvalitně,nebo se mýlím?Je třeba TV,aby na ní šli kvalitně všechni providéři,jinak je to křáp nanic,ale zase se možná mýlím,že by byli lepší mazanice??Mají toho asi plné sklady,tak to potřebují vyprodat,jen do toho,kupujte,ať se prázdní,pak snad přijde už konečně něco lepšího. :laughing: :laughing: ;P

zzaner
Registrace: 9/2006

koukám , že se to tady hemží, jen odborníkama na Arivu. Arivu mám a nemůžu si jí vynachválit .... za málo peněz hodně muziky jestli to někoho se.e jeho problém.

vicini
Registrace: 10/2009

@vicini

Ja osobne som ani nic ine necakal, neviem ako ostatny

marek66
Registrace: 6/2006

Ariva 200

Jo hoši,budete tento sat hromadně vracet,koukněte na zahraniční stránky,prý se objevila závadička. No.ale za ty prašule,nekup to.

josepha

joseph neviem preco strasis na kazdy vyrobok je zaruka 2 roky, ale asi si potreboval urobit reklamu

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra