Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Pro Babui

Ahoj, chtěl bych se Tě zeptat, jakožto odborníka na Fergusony, zda víš o nějakém odzkoušeném stabilním softu pro Arivu 200, popřípadě kde stáhnout. díky

barak200
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro Babui

Když ti napíšu tovární, třeba předposlední 1.02B1, tak se dozvím, že chceš digi..
Odkazy na stránky jsou hned pod tvým vláknem..
To by jeden upad. :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Nejedná se mě o Digi, je to pro známýho na Skylink. Radějí mám od Fergusona modely s 2 tunery a HDD - tam vše maká dobře, ale u tý arivy 200 jsem si nebyl jistý.

barak200

na tvou otázku, když už jsi mě oslovil Ti odpovím takto:
Spolehlivý soft je ten tovární, s tím, že si hned uděláš vlastní setting (nejlépe vymazat celou Astru3, posléze zadat frekveni 11797H 27500 3/4 a proskenovat přes NIT a načte se Ti korektně celý CS Link a Skylink, potom už jenom přidávat nebo mazat, nic víc nic míň.
Pokud se neodborně do stroje zasáhne (není důvod) nastává noční můra, což je asi velké % uživatelů právě z odborné veřejnosti (čtenářů) a jak popsal správně Tomík 535, který použil můj slogan "je to rukama"

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

Díky za info, nebyl jsem si jistý, zda tam cpát novej soft, když u těch 2 tunerových modelů vše maká s origo softem.

barak200

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra