Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Kto mi nastavi STAB HH 120 + Gibertini 125 AL ?

Moj dodavatel Gula s.r.o. Galanta vytrvale odmieta urobit svoju pracu a potom ako mi sfusovali nastavenie anteny STAB HH 120 + Gibertini 125 AL jednoducho sa hraju na mrtvu rybu, neberu telefony. Najde sa tu niekto kto za uplatu dosteluje antenu tak aby bol signal na maxime? Ladili to rucne bez pristrojov.. hroza. Poloha: Nove Zamky, SR. Kontakt: +421907711701. Vdaka

Gibertini 125x135 * LNB Chess Gold 4th edition 0.1 dB * Optibox DM 3800S * 53W - 90E * VU+ SOLO2

albal
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kto mi nastavi STAB HH 120 + Gibertini 125...

já ti nastavím rád,ale mám to asi 400km

pierrepetr
Registrace: 5/2006

a co tak precitat si navod tu na parabole navody podla toho to spravy kazdy bez meraka

Duzu
Registrace: 7/2005

to samé, 540km. Budeš muset počkat až se ti ozve někdo ze Slovenských bratrů, kteří sem také chodějí.

netace
Registrace: 12/2008

to urobis aj sam a ziadny merak nepotrebujes, nie je to tazke.

siberut66
Registrace: 11/2004

Pokud Ti alespoň konzolu, na které je motor, dali přesně do svislé polohy, tak zbytek zvládneš sám podle návodů, které jsou tady.
A pokud sfušovali i tu konzolu, tak jediný "měřák", který budeš potřebovat, bude vodováha nebo v jednodušším případě olovnice na ustavení konzoly do svislé polohy.

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem.

radegast
Registrace: 10/2005

ale nesmí foukat vítr, jinak ti nepomůže ani x kilová olovnice

netace
Registrace: 12/2008

no neviem čo myslíš pod maximom,nie každá frekvencia má rovnakú kvalitu,ak chceš mať všade 100% tak zabudni.

Openbox 800, Openbox 810, motor SG2100, twin LNB, karta T&T

ddd
Registrace: 9/2006

oni tu konzolu osadili na streche tak, ze museli dat medzi konzolu a drziak anteny nejaky medziclanok, lebo vraj nechcelo pustit antenu otocit cez spodny juzny bod, v mojom pripade 18,1E. Podla vsetkeho to bude kamen urazu. Navyse po prvom ladeni, ked signal bol ako tak vysli este raz hore na strechu , drgli do toho volne bez merania odhadom oka a odvtedy signal este viac poklesol. Mam za to, ze to sfušovali poriadne a odvtedy ani nedvihajú telefony a nereaguju ani na listy. Na dodavatela poslem SOI. Čo sa tyka tej opravy nastavenia, som ochotný zaplatiť náklady na cestu profesionálovi, ktorý príde aj s osciloskopom a exaktne tú anténu zameria, ta antena ma stala 600 EUR, takze nebudem tu trocharit, hlavne nech to nastavi profik, co na mieste vie poriadne nastavit konzolu aj antenu. Mam pocit ze ti (nevhodné slovo)i doniesli nizku konzolu takze pri zemi im to skratka nešlo dalej, treba to vidiet, ja sa na strechu nedostanem, kvoli zdravot. hendikepu.
Diky za pomoc

Gibertini 125x135 * LNB Chess Gold 4th edition 0.1 dB * Optibox DM 3800S * 53W - 90E * VU+ SOLO2

albal
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra