![]() |
|
Technisat Digit HD8-sVlastnim Digit hd8-s televizi Panasonic TX-P42G10E domácí kino Panasonic SC-PT465 vše propojeno HDMI plus televize s domácím kinem propojena optickým kabelem.Při přepnutí televize na zvuk domácího kina je zvuk hrozdně potichu musim dát kino i sat naplno a stále to neni ono.Prosim o radu. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8-sPodívej se na příspěvek ze včerejška - Technisat HD8-S, 15.12., kolem 18 hod., a tam píše mvavrusa - cituji: Po upgrade (SW) začal fungovat zvuk z obou digitálních výstupů. V posledních verzích firmware byl tento zvuk absolutně bez výšek. Konečně jsem mohl zrušit analogové propojení s receiverem. Není to i tvůj případ? Nový software je k mání asi od včerejška. Tak ho zkus. Třeba ti to pomůže. |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8-sMěl jsem podobný problém s vpodstatě stejnou sestavou (Tech.HD8S,AV Panasonic).Závadu jsem odstranil vytažením opt.kabelu a vyčistěním (otřením)jeho koncovek.Nevím,jestli to bylo špatně zasunuto nebo znečistěno,ale zatím bez problémů. |
Dropsi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8-sTento nový SW zaručuje,že nahraté programy už netreba konvertovať.To znamená,ak nahrávate na USB KEY stačí nahratýkľúč vybrať a strčiť do PC poprípade do POPCORNU alebo iného prehrávača. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
![]() |