Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Kabelová TV

Dobrý den,mám takový dotaz.Mám zavedenou kabelovou televizi od UPC,doposud u nás vysílali jen analogově,teď přechází na digitální,ale puvodní analogová nabídka mě zustala rozdávají k tomu setoboxy,ale já mam TV kde nepotřebuji setobox.Mohu si objednat od nich modul a kartu,ale jde mě o to,pokud vložím modul s kartou do TV pujde současně analogová nabídka i digitální nebo jen digitální a když budu chtit koukat analog,modul budu muset vyndavat?Jde mě o to,že analog.nabídku jsem měl rozšířenou a teď mam jen základ.Díky za odpověď

afti
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kabelová TV

momentálne buje aj aj. Pri vypnutí manualu zostane digital. A taktiež pri napojení sa na digital , upc vypne v domácnosti analog.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

při poskytnutí digitální (DVB-C) služby od UPC, ti analagovou nabídku nevypnou. Modul CONAX se objednává u firmy LICA na jejich e-shopu http://www.dvb-c-shop.cz/, ověří si u operátora dostupnost digitální nabídky a pošlou ti modul spárovaný s kartou. Za kartu ti UPC naúčtuje 200,- Kč vratnou zálohu. Mám doma Samsunga UE46B7000 a v něm modul funguje naprosto bezproblémově. Ten digitální přijímač ti stejně dají, můžeš o použít k druhé televizi.

prochor
Registrace: 5/2004

Modul se nemusí z TV vyndavat. Je to elegantní řešení, doporučuji.

lis
Registrace: 9/2006

prochor

přijímač ti dají,ale druhou kartu ne

pierrepetr
Registrace: 5/2006

i druhou kartu přidají tuším za 100,-kč/měsíčně

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

tak jo rozbočovač k sousedovi a máme to skoro za polovičku platby,dobrý,teď před vánocema

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

není pravda, že druhou kartu nepřidají. Mám doma dva moduly s dvěma kartama a ještě ten jejich Handan (který dávají zadara) samozřejmě s kartou a všechno běží. Zpočátku byl sice problém s tím prvním modulem, že zapomněli aktivovat kartu, ale stačilo napsat e-mail a druhý den všechno běželo.

prochor
Registrace: 5/2004

Kabelová TV

Začnu od toho analogu, v některých oblastech rozšířenou nabídku zrušili potkalo to i mne / Valmez, Vs, NJ/, jinak určitě máte doma více tv/ložnice, děcák/ takže ten jejich přístroj s kartou použijte tam o do obýváku budete mít ten mudul s kartou z LICY /stálo to necelé 2T, přišlo asi za týden/. Nevím jakou máte Tv, jdou i HD programy - asi 5,na mé 40" Sony Bravia docela dobře (Sony proto, že jsem se dočetl o spolupráci mudulu s těmito Tv)Přeji ať vše fachčí ke spokojenosti.

mirek236
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra