, sekce: Příjem satelitů |
|
Express AM 22 a Express AM-1 - problémové kmitočtyMám 85 cm parabolu a natáčecí zařízení a některé kmitočty z těchto družic se teď v zimních měsících a při zatažené obloze a při dešti se na nich objevuje nulový signál.Např. Naš Dom, Groznyj TV na 53 e se objevi jen při jasné obloze jinak nic. U Expressu AM-1 chytnu jen stanici MTV Russia jinak vůbec nic jsou tam kmitočty, které vyžadují 80 cm parabolu ale já ty stanice nenaladím, akorát tu MTV tak nevím, jestli je potřeba větší parabola nebo lepší konvertor. Má někdo stejný problém, nebo je chyba u mě. Družice mám dobře naladěny krokování motoru však nepomáhá. Proč jsou některé kmitočty problémové, když nastavení družice je v pořádku. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
RE: Express AM 22 a Express AM-1 - problémové...u tebe u vsjo ok |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
|
|
Express AM 22 a Express AM-1 - problémové kmitočty11096h-ok Máš špatný uhel na parabole. |
tonda1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
|
|
40,0°E Express AM-1Ten samý problém mám i já ze 105 gibertini s freq. 11678V, jsou tam nějaké programy v bissu.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: 40,0 E Express AM-1Dnes zázrak naladil jsem 2 uzbekistánské stanice na 40,E nejde o to že jsou nezajímavé, ale že se mi je podařilo naladit při zatažené obloze a sněžení.Další zázrak stanice na 53 E jeli programy Naš dom, Groznyj STV, atd. ty co jsou v BISS podotýkám zatažená obloha a mírně sněží. natáčení mám už přes měsíc a půl a dnes je to poprvé co jsem ty uzbekistánské stanice naladil. Kmitočet na 40,0 E 11678 H, kde jsou programy Sport Nyžnij Novgorod atd jsem nenaladil. Přitom je potřeba 80 parabola takže jsem z toho janek něco jde a něco ne. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
RE: Express AM 22 a Express AM-1 - problémové...Před 14cti dny sem dělal známímu motor a plechovou 80ku.. 75 E - 30 W v pohodě.Pak byla sousedova střecha . Tak si stim ještě pohraj.Žádnej zázrak! Ale máš to nevymlsaný.Výš ?! A to sem eště stihnul u toho vychlastat lahvičku toho sladkýho blejlísu nebo co to bylo.Za hodinu a pul sem byl hotovej.. Přepeře u Turnova Čaučik |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 730 |
|
|
@VYDRA004Tak tobě bych nesvěřil ani našroubování F-konektorů na koax. Podle tvého písemného projevu vypadáš, jak kdybys neuměl ani do pěti napočítat. Katastrofa. ;P125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
|
|
Autor: D2MACTo bude asi tim že sem nikdy nestál na tribuně a sprojevem nemám žádnou skušenost.Jinak mímu kompletu že se neumím projevovat a neovládám zdatně počty to asi nijak moc nevadilo, protože mi chodí 75E-45W. Musel sem to předělat po profíkoj s mněřicim přístrojem za 100 tisíc. Za práci si řek 800 set, docílil 42E-15W zbídou. Sem mu vděčnej mněl sem mu dát litr.A stoho jasně viplívá že projev nemá vliv na příjem.No, tak se mněj hesky :) čaučik |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 730 |
|
|
mas malu antenuna ruske stanice na 40E potrebujes na Slovensku antenu minimalne 125 cm, konvertor 1,1 to sa tyka transponderu kde je pervyj kanal, ten druhy transponder vyzaduje antenu 140 cm. Je to tym, ze rusi v snahe obmedzit prijem tychto programov v Europe z licencnych dovodov znizili vysielaci vykon o -3 az -5 dbW, obstoji len exaktne nastavena antena a problemom pri mensich antenach je aj rusenie silnym signalom z 39E. U vacsich anten je konus signalu ovela uzsi a k prekrytiu slucky nedochadza. Uvedene transpondery su vysielane na europe wide beam, takze realne namerane hodnoty u nas su okolo 42-44dBW. MTV Ru aj uzbecke kanaly su vysielane na europe beam, MTV Ru je na full vykone 49 dBW preto staci aj mala antena, uzbecke maju split o cca -1 az -2dbW kedze setria poplatky na efir a problem pri scane vznika pri nekvalitnych receiveroch, ktore maju problem naladit SR pod 10000. A este malickost: tie ruske programy sice vysielaju FTA, ale okrem velkej anteny treba aj MPEG4 receiver.Gibertini 125x135 * LNB Chess Gold 4th edition 0.1 dB * Optibox DM 3800S * 53W - 90E * VU+ SOLO2
|
albal
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 114 |
|
|
uživatel albalTP 11104 H na 100-ke v pohode.Košice |
TOMAšKO
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 378 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|