Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T na 40.kanále-pravděpodobně Mikulov

Dnes jsem náhodou ve Slavičíně na Zlínsku naladil 2.multiplex na 40.kanále! Obraz je kvalitní a stabilní bez kostek. Podle mapy pokrytí by měl signál končit u Uh.Hradiště,které je od nás asi 40 km.Inverze teď není-možná zvýšili výkon vysílače.Když sem 1.12. ladil televizor,tak našel pouze 29.kanál z Kojálu.

dechovkar
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T na 40.kanále-pravděpodobně Mikulov

Je docela pravděpodobné, že ten Mikulov chytáš. 40 km přes mapu to bohatě překrývá. Není to ovšem jisté, že to bude fungovat třeba ve větší oblasti. Nedávno jsem zachytil i vysílač vzdálený okolo 200 km. Příjem záleží i na počasí.

grupen
Registrace: 5/2008

40 k

já chytám 40k z Mikulova , ještě kousek dál až v Bystřici pod Hostýnem.Jsem teda výš položen (čtvrť Lázně, na úpatí Hostýna)

Radim44
Registrace: 9/2007

Zatím to stále jede-nadmořská výška je podle Googlu Earth pouze 375 m. Možná má na to vliv chladnější počasí-to chodí lépe i rozhlasové vysílače na VKV.

dechovkar
Registrace: 5/2006

Já chytám 40kanál z Mikulova bez problémů od začátku vysílání.Bojkovice u zakl.školy.Signál 80-90%.Takže Slavičín musí jít taky.Jestli nemáš ten mux1 na29k,taky z Mikulova.Před vánocema mají spouštět Velkou javořinu dvbt-69k.stv1,3,mark,joj,ta3.vše na 1anténu.

jozas
Registrace: 3/2008

jozas

pozor nie javorina ale Trencin! presah minimalny. je to za kopcom. vysoky kanal !

satan
Registrace: 1/2006

Trenčín je oblast... bude to Javorina (je v oblasti TN), možná i s Trenčín-Nad oborou v jednofrekvenční SFN síti.

davidkriz
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra