![]() |
|
DVB-T na 40.kanále-pravděpodobně MikulovDnes jsem náhodou ve Slavičíně na Zlínsku naladil 2.multiplex na 40.kanále! Obraz je kvalitní a stabilní bez kostek. Podle mapy pokrytí by měl signál končit u Uh.Hradiště,které je od nás asi 40 km.Inverze teď není-možná zvýšili výkon vysílače.Když sem 1.12. ladil televizor,tak našel pouze 29.kanál z Kojálu. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: DVB-T na 40.kanále-pravděpodobně MikulovJe docela pravděpodobné, že ten Mikulov chytáš. 40 km přes mapu to bohatě překrývá. Není to ovšem jisté, že to bude fungovat třeba ve větší oblasti. Nedávno jsem zachytil i vysílač vzdálený okolo 200 km. Příjem záleží i na počasí. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
40 kjá chytám 40k z Mikulova , ještě kousek dál až v Bystřici pod Hostýnem.Jsem teda výš položen (čtvrť Lázně, na úpatí Hostýna) |
Radim44
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: DVB-T na 40.kanále-pravděpodobně MikulovZatím to stále jede-nadmořská výška je podle Googlu Earth pouze 375 m. Možná má na to vliv chladnější počasí-to chodí lépe i rozhlasové vysílače na VKV. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: DVB-T na 40.kanále-pravděpodobně MikulovJá chytám 40kanál z Mikulova bez problémů od začátku vysílání.Bojkovice u zakl.školy.Signál 80-90%.Takže Slavičín musí jít taky.Jestli nemáš ten mux1 na29k,taky z Mikulova.Před vánocema mají spouštět Velkou javořinu dvbt-69k.stv1,3,mark,joj,ta3.vše na 1anténu. |
jozas
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
jozaspozor nie javorina ale Trencin! presah minimalny. je to za kopcom. vysoky kanal ! |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: DVB-T na 40.kanále-pravděpodobně MikulovTrenčín je oblast... bude to Javorina (je v oblasti TN), možná i s Trenčín-Nad oborou v jednofrekvenční SFN síti. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
![]() |