, sekce: Skylink |
|
Ako mám zmeniť región na karte Sky Link?Zdar. Ako zmeniť región na Českú Rep.Ja viem že momentálne netreba ale mám zopár kart a jednu hodím na CZ región.Lebo na Sky Link webe som to nenašiel či zrušiť kartu a znova je registrovať alebo ako.Dík za radu.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 261 |
|
|
Zmeniť region na karteTvojej otázke moc nerozumiem - zmena regiónu. Ja som mal predtým zaregistroavnú T-T kartu u priateľa v čechách a ja som mu zaregistroval na moje meno slovenskú kartu Skylin. No už dlhšiu dobu sa dá zaregistrvať česká karta na Slovensku a Slovenská karta v Čechách, nám stačilo vyplniť tlačivo http://www.skylink.sk/web/document/download_file/41.pdf, ktoré nájdeš na webe Skylinku. Ak Ti to pomohlo som rád, ak som sa netrafil tak prepáč.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
|
|
RE: Ako mám zmeniť región na karte Sky Link?On myslel zmenu uzemia pouzivania..pri registracii uviedol SR a chce to zmenit na CR...pokial to nie je mozne zmenit cez spravu karty,tak potom to treba riesit so zakaznickym centromČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Ako mám zmeniť región na karte Sky Link?Tady vypiš vše potřebné a do textu napiš že žádáš o změnu regionu z SK na CZ. Já jsem špatně zadal SK a na infolince mi to takhle příjemná slečna poradila a bylo to změněno na CZ.http://www.skylink.cz/web/structure/23.html?filterTyp=zakaznicke&do[DotazForm]=1 TV Samsung 7 Series (55),AV Receiver Yamaha RX-V861,CD Technics SL-PG400A
|
Peri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 140 |
|
|
For PeriDík už to aj zmenili. R^ Akurát tam napísali že táto operácia je už viac nemená,ale mne to neva.Zdar a dobý signál :)VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 261 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|