Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

nebezpecny vyrobok OPENBOX X-800

Tu posielam pre info link na nebezpecny vyrobok, co som nasiel na tomto fore (nepamatam si kedy to info bolo), len uz s odkazom na SOI-ku...

http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Narodny-trh-SR/Nebezpecny-vyrobok-satelitny-prijimac-DVB-S-OPENBOX-X-800.soi?ind=

miskoca
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

liquere

no právě. já jsem si chtěl dokonce nedávno jeden objednat. byl to OP 820. protože jsem se dočet na jednom cizím DX fóru, že mají mimořádně kvalitní tuner (co do citlivosti). v německu jsou ty přijímače pořád kult - doslova. tak jsem si ho objednal, ale potom jsem našel to varování před napodobeninama, tak jsem to hned ze strachu zrušil. ale měli je skladem, málem mi ho už poslali. teprve až potom, když jsem pátral další hodiny a dny, a přečet desítky dalších příspěvků, tak mi došlo, že jsou oblíbený hlavně díky těm ukazatelům signálu a dalším věcem. že sice ten tuner je kvalitní a citlivej, ale není to absolutní špička pro příjem nejslabších signálů.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE: nebezpecny vyrobok OPENBOX X-800

A co si teda objednal nakoniec?Lebo po urcitom case skoro vsade hrozi kejaky klon.Niektore su dost podarene,ale niektore su na nic..Ja som zvedavy kedy sa niekto ozve s optiboxami zo serie ZOO - myslim aligator a panthera.HW vraj nie je zly,len zatial SW je vo vyvoji.Podla zahranicnych stranok.Ale uvidime.Je to tiez vraj klon tusim azboxu alebo octagonu ani neviem presne.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

nakonec jsem objednal vantage 7100s, před chvílí akorát konečně přišel. tak si budu mít s čím hrát. ještě možná zkusím sehnat tu SD vykopávku - Humax F3-Fox CI. to by měla být ta absolutní špička, když jde o příjmový kvality tuneru.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Myslim,ze si neslapol vedla...... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

to se uvidí, určitě ho ale budu používat jako hlavní, protože zatím nic lepšího nemám. celkově celá ta HD série vantage (včetně 1100) by měla mít hodně kvalitní tunery a jedny z nejlepších vůbec. podle toho, co se dá vyčíst na fórech, kde se o tom hodně diskutuje. ale ono se o tom celkově diskutuje dost málo, protože taky ty rozdíly nejsou až tak obrovský, pochopitelně.

vortimond

vsetko je to spinava obchodna politika kosicanka z aerialu a jeho patolizalov, ktorych honosne nazyva vyhradny distributori.. tu v povazskej je taky "vyhradny" napriklad sustruznik z HDL. A kedze openy uz predava kadekto a jemu sa nehrnu objednavky tak prisiel pred vianocami z takymto akoze obchodnym tahom. je to bohapuste klamstvo, pretoze vsetky cinske veci su nebezpecne, ci uz su made by slovakia, designet by korea, made in china a to sa netyka len satelitov ale vsetkeho.. je to len o peniazoch, ked ich niekto natlaci na spravne miesta moze sa nieco zakazat a nieco zakazane naopak povolit

BTW: z openboxami nerobim ani zamerne nevymenovavam boxy ktore preferujem, takze to nie je nic viac ako moj sukromny nazor konzultovany z viacerymi predajcami v regione

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

@Vlado Fogo

presne tak,ako si to napísal.....

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Jestli to nebudou dva kohouti na jednom dvorku ?

Chtěl jsem sice napsat Kohout po slovensky, ale asi by to neprošlo . Já myslím že je to práce toho druhého koko..
http://www.google.cz/search?q=A.V.S.+je+vlastn%C3%ADkom+certifik%C3%A1tov+zhody+a+vyhl%C3%A1sen%C3%AD+o+zhode+na+v%C5%A1etky&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

open

kazdy normalny sat-fanda vie ze openy original sa uz rok nepredavaju a kto kupil cinana jeho problem :laughing: :laughing:

WADER
Registrace: 12/2009

No když koukám na ten obrázek toho Openboxu - kde je umístěn zdroj? Ten horní kryt totiž určitě nemá krytí IP4x.

HaryFotr

celkově je to sranda. originál z ruska (ale v podstatě naklonovanej korejec) proti napodobenině toho klonu původem z číny. třeba některý ty série napodobenin, zvlášť ty pozdější, se povedly víc, než pravý openy :laughing:

vortimond

a toto sa dáva len tak...

http://www.avs-ke.sk/avske/nabytok/certifikat2008.pdf

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Tieto prijimace zacali opat ponukat v Play Zilina. Oznacuju ich ako original. V tomto pripade sa jedna o konkurencny boj. Nove typy Openboxov rady 5xx mali nezelanu konkurenciu. :)))
Zial, SOI nedisponuje odbornikmi a tak nedokze realne posudit vysledok akehokolvek odbornika skusobne a vysledok musi brat systemom: co je psano -to je dano. Inak - nic hrozne .

grantec
Registrace: 3/2007

Certifikaty vydavane na Slovensku .... nebudem pisat nic,len sa zasmejem

Co sa tyka Opensrotov X 800,aky je rozdiel medzi "Design by Korea" a "Made for Slovakia"??

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Hm... Bude to nejspíše tak, jak napsal V.F. Něčí špinavá politika... Co je opravdu nebezpečné, to jsou takové ty šmejdy z OBI apod. českých hypermárketů, ty různé Skymastery a spol. Jeden kolega si to nedbaje na varování koupil a do 3 dnů se to vznělo samo od sebe plamenem, mohl být rád, že byl náhodou doma a uhasil to a neshořel mu barák.

JoséBrtník
Registrace: 12/2004

aj ja s tym suhlasim "je to bohapuste klamstvo, pretoze vsetky cinske veci su nebezpecne, ci uz su made by slovakia, designet by korea, made in china"..len preco sa to pusta do predaja?

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

první zkušenosti s tím vantage tunerem - naprosto vynikající. podstatný zlepšení příjmu, v kombinaci s tím osvědčeným LNB od inverta je to ďábelská sestava. nikdy bych si nemyslel, když jsem tu parabolu před rokem kupoval, že to půjde ještě takhle dobře vylepšit.

vortimond
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra