Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TechniSat DigiT HD 8

ahoj všem a nejdříve děkuji všem kteří mi rádi a ochotni poradili s výběrem plazmy....tak u mě zvítězil TX-P50G10E.V úterý ho budu mít.Chtěl bych se ještě zeptat na sateůit,který mi byl doporučen,co na to vy,jako odobrníci říkáte?TechniSat DigiT HD 8.Myslíte,že dobrá volba?Díky moc a jak jsem řekl,děkuji všem,kdo mi poradil /oni ví,kdo...psal jsem jim v poslední mojí odpovědi/díky.H.

hedvik
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

tedy generálem po bitvě

Přednosti:
1. Obrazová kvalita i na SD stanicích.
2. USB na nahrávání, kde se dá provozovat například flash Kingston 16 Gb. Pak je záznam a přehrávání naprosto bez nežádoucích zvuků.Dnes jsou dostupné i flash 64 Gb.
3. Zabudovaný dekodér Conax například pro polskou kartu TNK.
Negativa:
1. Komplikovaný způsob ovládání antény při větším počtu konvertorů, chybějící Diseqc 1.1.
2. Chybějící EMU a v případě "alternativního příjmu" potřeba pořídit například modul Diablo.
3. Potřeba zakoupit modul Cryptoworks pro SKY LINK nebo CS LINK pro příjem českých a slovenských stanic.
4. Malý počet favoritních skupin.
Takže, co převládá? V mém případě přednosti, negativa jsem doplatil.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

RE: TechniSat DigiT HD 8

přesně tak ,taky ho mám pripojený na TV LCD Samsung Samsung LE37B650 .A naprostá spokojenost a taky ho má kámoš a taky chválí a hlavně asi nejlepší EPG je podle mně na technisatech.A s EMU no no kdo chce digi stačí mu i uplně normální SD přijmač třebas ferguson za 1400.

Miroslav B
Registrace: 6/2006

...a s novým FIRMWARE/diskusie nižšie/absolutne vynikajúci
prístroj.A čo sa týka DIGI nechápem ako niekto na HD príjmačoch,túži pozerať ten grc.

feko
Registrace: 10/2007

RE: Technisat Digit HD 8

Zdravím a můžu také doporučit provozuji tento přístroj již rok 2x karta Technisat CW SKYLINK+CS LINK obraz HD s Panasonicem plazmou super R^

jan65
Registrace: 12/2008

samorost,Miroslav Bfeko,jan65 díky,díky

Chalpi,díky za tyto informace na tento přístroj,tak to asi pořídím a bude....ještě jsem se chtěl zeptat,když tento sat budu mít doel v obýváku,ale chtěl bych i pro kluka nahoru do pokoje,pomůže mě v tomto tento satelit?Jak jsem již hodněkrát řekl,nejsem skutečně žádný odborník,tak budu rád když mě to ěnkde vysvětlí a poradí....chtěl bych mít skylink nebo cs link,abych malýmu kohl nahoře pouštět pohádky,nebo aby si mohl přepínat co by chtěl....co by yblo nejlepší?jsem rád,že tato volba přístroje není špatná..parabolu 80ku?Díky...

hedvik

přidat parabolu na digi a koupit fergusona a k tomu kartu skylink a mladý se může dívat na digi přes emu a když náhodou bude změna klíču pojedemu skylink.

Miroslav B

jinak jsem Bojko :-/

Miroslav B

Pěkný dobrý den,sleduji tuto diskuzi,a už to z Hedvika leze....ke klukovi druhý přijímač....za chvíli bude chtít nahrávat a sledovat zároveň a vše na jednu kartu nebo příjem z více družic a šilhačka.......a na to je jiné řešení...........Nádherný zimní digitální den

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Miroslav B

Myslím, že hedvik jen zapoměl čárku a chtěl tam mít "samorost,Miroslav B,feko,jan65 ..."

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

komplet

Pro kluka nahoře koupit satelitní komplet na CZ+SK programy - cca 4000 Kč. Uvidí a uslyší pohádky nejen ve vysílání pro děti.
Místo satelitního kompletu doporučuji pinpongový komplet, to mu prospěje víc, pokud není trvale připoután na lůžko.

samorost

to Joscer

máš pravdu,chybí tam čárka.....

hedvik

to MiroslavB

přidat parabolu na digi a koupit fergusona a k tomu kartu skylink a mladý se může dívat na digi přes emu a když náhodou bude změna klíču pojedemu skylink. - prosím o vysvětlení tohoto....takže Tehcnisat by jsi nechal dole normálně a dál?díky.....tu parabolu k Technisatu 80ku?Díky moc chlapi

hedvik

Co s týče paraboly, mně se osvědčila i kvalitní 45-Technisat.
Aktuálně mám naladěno cca 15 družic a jsem spokojen. Antena ani neruší vzhled domu. Někdy se mi zdá , že zažitý názor na nutnost velké paraboly je tak trochu pozůstatek z dob, kdy satelity byly slabé, LNB měly vysoká šumová čísla, atd.

kominik
Registrace: 11/2008

zkouším multytenne

Po zkušenostech Kvinta na středním Slovensku zkouším Technisat multytenne 45(cm!) s čtyřnásobným konvertorem a zabudovaným přepínačem. Ve sněhu a mrazu chodí překvapivě dobře v Havířově 28, 23, 19 a 13 E. Počkám si na déšť, co s tím udělá. První dojem je příjemně překvapující. Plánovanou instalaci této antény ve východních Čechách zatím považuji za bezproblémovou.

samorost

Jenom se z toho Technisráče nepotento... ;P

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra