![]() |
|
DVB T na SlovenskuDnes ráno začali prebiehať technické testy DVB T z Kráľovej Holi na kanáli 61 signál je už prítomný v popoludňajších hodinách bude pripojená modulácia a následne programy |
digitman
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 58 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
RE: DVB T na SlovenskuInac,ked pozeram tie povolenia..kde zmizla Rimavska Sobota (k61) ??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: DVB T na SlovenskuK 64 bez teraz bez signálu. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
DVB T sk.Okolo LC ani náznak K-33VK a nič aniK-54 RS: |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
@funtomasNejak sa mi to nezdá, sprav screen so signálom. :) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
@digitmanOdkiaľ si nabral, že 1.5 kW, nerobíš ty pre Towercom ? :))) |
PeterHumax
![]() |
|
kakajanAky K33,K54???Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: DVB T na SlovenskuTo sa týka verejnoprávnych multiplexov, ale tie sa budú riešiť neskôr. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: DVB T na SlovenskuSeznam povolených vysílačů:Banská Bystrica - Laskomer (65. kanál) Bardejov - Magura (62. kanál) Bratislava - Kamzík (66. kanál) Košice - Heringeš a Košice - Makovica (64. kanál) Modrý Kameň - Španí Laz (65. kanál) Námestovo - Magurka (68. kanál) Nové Mesto nad Váhom - Veľká Javorina (69. kanál) Poprad - Kráľova hoľa (61. kanál) Ružomberok - Úložisko (68. kanál) Žilina - Krížava (68. kanál) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: DVB T na SlovenskuTaký výkon ti bude určite stačiť ja som od Kráľlovej holi asi 20 km priamy výhľad nemám zavadzia trochu kopec presne v smer mám 3 13poschodové budovy a bývam na 1 poschodí na magnetickú anténu dlžka 15cm mi ide v byte cez steny signál 10% kvalita 77% žiaľ obraz ešte neide modulácie budú prítomné ku večeru. Pritom technologia antén je namontovaná len na budove vysielača čo je cca 20metrov do stožiara to pôjde až po roku 2012 keď sa vypne analog. výška stožiaru je cca 126 metrov |
digitman
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: DVB T na Slovenskukosice makovica takysto testy v MICHALOVCIACH 100 PERCENT prijimac technisat + colorka |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
digitmanCo mas za prijimac?Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: DVB T na Slovenskumá niekto skúsenosti s príjmom v okr. Topoľčany? asi tu je tiež mrtvo, že? Aký dosah signálu z CR je na Slovensku? Pokial to ide.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 159 |
![]() |
|
Toto je dosť zaujímavéPráve som dostal screen od Maďara čo býva 15 km východne od Miskolca, prijímané na Tesco anténu prenosnú, kvalita signálu aj 100 percent !!! http://i45.tinypic.com/2bry8w.png |
PeterHumax
![]() |
|
Tu je 97 percent kvalita pri MiskolciV ProgDVB: http://i46.tinypic.com/2a9ee6f.png |
PeterHumax
![]() |
|
RE: DVB T na SlovenskuAle v Uherskom Hradišti určite nie je signál. ;) :))) |
PeterHumax
![]() |
|
@PeterHumax? mám to chápat jako narážku na mne? ;-) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
@PALO100kdes přišel na Trnavu, a ještě komín??? |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizJo, bingo. :))) |
PeterHumax
![]() |
|
@PeterHumaxčeče já mám Javorinu ;-) kdy můžu tak zkouším esi už něco není :-D |
davidkriz
![]() |
|
@DávidJasne, ja tiež. :-) Javorinu určo chytíš, to som si skoro istý. :8) Ja akurát potrebujem lepšiu anténu, pretože na túto veľa toho nechytím. Musím si niečo vyhliadnuť. :) |
PeterHumax
![]() |
|
@PeterHumaxna úvod: sorry nejsu Dávid ale David :-) Jak mám Slovensko rád a Slováky (no spíš Slovenky :-) ) a slovenčinu, tak toto nesnáším, jak mi przníte jméno :-) Vím že je to spisovně slovensky s dĺžňom ;-) ale mně se to bytostně nelíbí a všechny slovenské kamarády jsem už vycvičil na krátkou verzi :-)k tematu: jasně, Javorinu mám před sebou na chalupě jak na dlani. Taky 2/3 analogu beru z ní (ČT2, Nova, STV 1 a 2), ČT1 a Primu beru z Val.Klobouk. Takže stále zkouším, nejdřívě opět zítra večer :-) |
davidkriz
![]() |
|
Veľká Javorina (69. kanál)deje sa uz nieco? ma niekto signal? prosim aky je dosah v km |
bibinko
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: DVB T na Slovenskudosah ti nikdo neřekne, to je relativní pojem. zatím se neděje nic, resp. nikdo nic nehlásí. já to můžu ověřit až v pátek. |
davidkriz
![]() |
|
@DavidUž lepšie ? :-) No pravdupovediac som si aj myslel, že v češtine je krátko, ale napísal som to po slovensky, sry. :))Btw, Javorina tak na 99 percent ešte nejde, až po spustení sa uvidí skutočný dosah. |
PeterHumax
![]() |
|
@PeterHumaxto byla nadsázka ;-) prostě, mne to rve uši :-) ale jak říkám, žádná křeč...Ty jsi vlastne zkama? Ať můžu porovnat, z hlediska příjmu tu Javorinu. Možná to už kdysi psals (pamatuju nějaké podobné tema snad už bylo před nějakou dobou), ale nepamatuju se... |
davidkriz
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
![]() |