Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Titulky k filmu

Mám takový dotaz,stahnul jsem film v avi.byly přilženy cs.titulky v srt. A teď nevim jak to spojit abych to mohl vypálit na disk a prehrát to na DVD přehrávačí.Když se budu na to koukat v PC tak mě je to jasný,ale jak obraz a titulky spojit.Pokoušel jsem se to udělat v VSO ConvertXtoDVD,ale pořád mě to nejde,titulky tam pořád nejsou.Existuje nějaký program v češtině.Díky moc za radu.

afti
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Titulky k filmu

udělat z toho DVD formát je příliš pracný. musí se to celý demuxovat a potom zase spojovat, je to dost práce a dlouho to trvá. ale DVD přehrávač by ti měl aspoň některý formáty titulků přehrát zároveň s tím avi souborem (vypáleným normálně jako datový CD/DVD). záleží pochopitelně co máš za přehrávač. titulky můžeš i snadno převést do jinýho formátu třeba softem subtitle workshop
www.videohelp.com/download/subtitleworkshop251.zip

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ale jde to přes VSO ConvertXtoDVD,přidej film co chceš převést,vedle toho filmu klikni na malý trojúhelník,tím se ti rozbalí nabídka,klikni pravou myší na titulky,objeví se ti přidat titulky a je to.

Danek78
Registrace: 3/2009

Jo a dobré by bylo kdyby si mněl u filmů a titulků stejný název.

Danek78

aha, tak to jsem dělal zbytečně složitě :))) nevěděl jsem, že to jde v tom VSO. ale zase jsem potom měl perfektní titulky s výběrem formátu, přesně přizpůsobený podle velikosti písma aby se vešly přesně na obrazovku. no ale byla to hrozná práce

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

RE:Vorti

V tom VSO si taky mužeš nastavit titulky jak chceš barva velikost písmo podklad atd prostě vše nastavit v nastavení a uložit napořád.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

zrovna na to koukám, je tam takovej obrázkovej návod. vypadá to na perfektní soft. díky za tip
www.vso-software.fr/faq/add_subtitles_to_dvd/add_subtitles_to_dvd.php

vortimond

Autor: afti

Nahraj to v Neru,film i titulky,normálně to přetáhneš a vypálíš.V přehrávači otevřeš film a titulky........

josepha
Registrace: 12/2009

Nešlo by to spojit v Total Commander?

afti

RE:

Vždyt ten VSO je program v češtině a pro uplné b...e,pokud ti nezebere titulky tak je projed v ulitě od čampulky SRTtoSUB nastav 25.000 a jak je vložíš do VSO tak je tam před převodem a vypálením zkontroluj,rozbal strom a musíš tam mít stream s titulky.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

A aky mas dvd player?Lebo u niektorych je zbytocne robit prevod a stracat na kvalite.Kopec dvd prehravacov dokaze avi prehrat aj s titulkami.

Kasr
Registrace: 8/2008

A jak ti bude hrát asi soubor AVI na 127cm.?

Danek78

Tohle je ten film,stahnul jsem ten posledni odkaz,ale titulky pořád nikde,jsem v tom začátečník,musím se ještě hodně učit,díky za všechny rady. http://rapidspool.info/viewtopic.php?f=249&t=41475&sid=08d7f03ada1f7f4ce436743c287b2114

afti

Největší (nevhodné slovo)ina za poslední dobu.Zkus tohle Law Abiding Citizen,Ctihodný občan.

Danek78

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra