Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vánoční překvapení

Chtěl bych touto cestou vřele poděkovat shohymu (nick-skohy)
za vánoční dárek který mi dnes přišel poštou (od ježíška)

Je velmi milé, jak se zde na tomto jedinečném fóru (Diskuse)poznáváme a seznamujeme.

Skohymu jsem pouze opravil modul a každé vánoce mi posílá dárek, ještě jednou děkuji i Babuika

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

babui

ahoj mel jsi prijet na Kozakov tam by te prekvapilo vic veci. ale jak rikas, tak opravdu skohy je trida.ahoj jirka jablonec

vanspeed
Registrace: 10/2007

re:Vánoční překvapení

teď jsem za to dostal vynadáno, že se furt honím po burze, místo abych se s Vámi sešel (jsem idiot)
Ano skohy je třída R^

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

@Babui

....pozor!Rozbalit až pod stromečkem...jinak by to nebylo žádný překvápko ;)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

@skohy

ahoj,
pozdě už to valí, toto Ti nedaruji!!! :laughing:
To Ti teda vrátím, hlavně zde nepiš, že se Babui zbláznil... :laughing: :laughing:

Babui

re:Vánoční překvapení

Já myslím že se Babui zbláznil už ani neví kdy je den rozbalování dárečků :laughing: :laughing: :laughing:

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

RE: Vánoční překvapení

Dnes jsem to vyndal ze schránky, rozlepil a jsem uplně ----!!! :laughing: :) :laughing: R^ Jinak děkuji.

CES
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra