![]() |
|
Vánoční překvapeníChtěl bych touto cestou vřele poděkovat shohymu (nick-skohy)za vánoční dárek který mi dnes přišel poštou (od ježíška) Je velmi milé, jak se zde na tomto jedinečném fóru (Diskuse)poznáváme a seznamujeme. Skohymu jsem pouze opravil modul a každé vánoce mi posílá dárek, ještě jednou děkuji i Babuika Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
babuiahoj mel jsi prijet na Kozakov tam by te prekvapilo vic veci. ale jak rikas, tak opravdu skohy je trida.ahoj jirka jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
re:Vánoční překvapeníteď jsem za to dostal vynadáno, že se furt honím po burze, místo abych se s Vámi sešel (jsem idiot)Ano skohy je třída R^ Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@Babui....pozor!Rozbalit až pod stromečkem...jinak by to nebylo žádný překvápko ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
@skohyahoj,pozdě už to valí, toto Ti nedaruji!!! :laughing: To Ti teda vrátím, hlavně zde nepiš, že se Babui zbláznil... :laughing: :laughing: Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
re:Vánoční překvapeníJá myslím že se Babui zbláznil už ani neví kdy je den rozbalování dárečků :laughing: :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Vánoční překvapeníDnes jsem to vyndal ze schránky, rozlepil a jsem uplně ----!!! :laughing: :) :laughing: R^ Jinak děkuji. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |