Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LCD

Poradte mi prosim vy skusenejsi aku telku mam kúpit.
Predstava je určite LCD, veľkosť uhlopriečky 102 cm, určite 100 Hz.Full HD jednoznacne(kvoli HD programom a sat. prijimacu)
Aku znacku doporucujete(Sony, Samsung, Panasonic atd)
Podľa Vašich skúsenosti,a praxi

NORBERTOO
Registrace: 12/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LCD

A co Sharp. No FULL HD předběhl dobu. Jen se neukvap, já jsem nejdřív chtěl LCD a nakonec mám HD plazmu Panas. a do FULLU bych ještě nešel - TO leda, až budou vysílat v UD formátu.

CES
Registrace: 4/2007

sharp o tom som malo pocul, neviem posudit, vzhladovo ma zaujali len samsungy a sony.
Ja skor asi kupim lcd ako plazmu netreba mi vecsiu uhlopriecku ako 102

NORBERTOO

Jo s tou 102 - 106 máš pravdu, ale nepodléhej parametrům a vybírej podle obrazu v DANÝCH PODMÍNKÁCH vysílání. S HD vysíláním mají dost starostí, tak, že HD LCD a rychlejší HD plazma je naprosto v pohodě na 8. let. Jen nevybírej podle obrazu v obchodech - tam nepoznáš pravdu. R^

CES

plazma ma vecsiu spotrebu elektriny, ci nie, kade kto pise stale nejake info, tak uz ani sam neviem co kupit.
V obchodoch je vse krasne to viem, preto hladam pomoc tu

NORBERTOO

V obchodech pouštěj promo smyčky v super kvalitě, já jsem to už zde psal : díval jsem se v Rakousku, Čechách, Chovatsku ,na LCD, ..., nakonec jsem koupil podle hospody plazmu Panas. HD. a dobře. A stou el. spotřebou u plazem to je trochu jinak a kdo k nám příjde řekne," mě LCD tak nejde". Mám SAT. SD. recevier Technisat STR1. - Konec. R^

CES

Ano, plazma žere jak sviňa. Ja mám plazmu a kvoli mne museli spustiť ďalší blok jadrovej elektrárne. :)) Obraz jedna katastrofa :)) . Čo Ti mám na to viac napísať?...

Milan C
Registrace: 4/2006

Milam C

Jo proto si stěžují, až v té Mikronézii ná to ,že máš plazmu. Včerá v TV. R^ R^ :laughing:

CES

@CES

R^ :)))

Milan C

Milam C

Díky R^ :) OK.

CES

Pokud

chceš LCD podívej se po Sony řada Z-5500 nebo LED Sharp LE700E.Porovnej a uvidíš.

hobo
Registrace: 1/2007

lcd ci plazma

to je vecny boj...
ja mam lcd lg 37lh7000...maximalna spokojnost...prehra mi cez usb vstup aj mkv....ale netvrdim ze neexistuje od toho nico lepsie...plazma ,lcd....

pykaso

Nejlepší je Samsung plazma 127cm,nemusíš zapínat radiátory.

Danek78
Registrace: 3/2009

CES

"a do FULLU bych ještě nešel "

zertujes?

chlape satelitnej signal neni jedinej kde clovek muze vyuzit technologii fullHD... kdyz TV tak fullHD, ty ceny sli neskutecne dolu, samozrejme plati stare dobre, za malo penez malo muziky ...

at se dari, ahoj ;)

btw a kdyz uz Panasonic, Samsung a kdyz je trochu penez vice tak Pioneer

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

tady se člověk dočte pitomostí

třeba - do full HD bych ještě nešel ..... a pod. V srpnu vysílal Eurosport atřletiku z Berlina v 1080i, Němci v 720 _myslím p. Došlo tady ke shodě, ře na dobré televizi je ten 1080i lepší _ lépe zobrazuje detaily, pohyb nastejno.
Tak proč do full nejít ?
Spíše mne upřímně udivuje, že pořád ještě lidé kupují plazmy 1024 x 768 _ ti lidé se do budoucna dobrovolně okrádají _ to mi rozum nebere.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Mám Samsung Full hd 117cm a super.. Ještě jedna věc se musí říct.. Nevím jestli to je jen u mě ale taky záleží na výstupu satelitu..Bezkonkurenčně nejlepší obraz má IP BOX 910..Jasný namýtnete že je to hroznej sateli.. Ale výstup má fakt suprovej..Mohl jsem to porovnat s dalšími.. Minimálně ..hd box 9200, opticum 9500hd a o satelitech SD ani nemuvim..
Je to můj názor..
Jinak samsung 656 taky pěkně topí a to je LCD.. Pravda záleží na nastavení tam to může dělat i 100w..(zkoušeno)
Jinak je samsung super.. Můj názor.. ale jasný jsou lepší ;-)

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

CES

Už jsi nekdy vůbec nějaké HD vysílání ze satelitu viděl??

Že se vůbec ptám... STR1

Kup si přádnej HD receiver, at tu nemusíš psát takový pitomosti.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

nervoš

to by mne zajímalo o co se ty lidi okrádají a jak blízká je ta budoucnost

kratas
Registrace: 10/2008

kratas

Je to o přístupu. ČT1 HD, NOVA HD, občas dají něco v plném rozlišení, a to je opravdu pošušňání. A počet pořadů v HD bude zákonitě stoupat. A jsou další stanice vHD ať na Skylink, či cízí, nejsem žádný sportovní fanda, ale třeba přenosy z olympiády z Číny, či atletiky z Berlína mě svou kvalitou přilepily před televizi.
A pak, Blu ray přehrávače už se nechaj koupit za 111 EUR, tedy pod 3 tisíce ....... a tam je obraz opravdu něco :-)

Nervoš

nervoš

hmm, tak teda při rozlišení 1024x768 se nedá sledovat HD vysílání? To bych neřekl, neříkej, že ze 3m poznáš HD ready a Full HD na 42" úhl. BR třeba jo, ale HD vysílání určitě ne

kratas

@nervos

nastuduj si nieco o full HD a potom uvidis co za nezmysli tu pises. ak si myslis, ze nova, alebo ct dava nieco vo full hd, tak sa hlboko mylis. jedine vyuzitie je pri bluray diskoch resp hry cez ps3, alebo x box.

matus

chytáte za slovo

kratas _ je to jednoduché 1024 x 768 = 786 pixelů
1920 x 1080 = 2073 pix. , tj skoro 3x více obrazových bodů a to je dost velký rozdíl.

matus _ myslel jsem, to co dává Nova či ČT1 v HD, to že je na televizi 1920 x 1080 velmi pěkné na koukání. Full HD je tu spíše vžito pro 1920 x 1080.

Nervoš

kratas

a ty čtverečky na plazmách 1024 x 768 vidím a rozčilují mne, proto bych takovou plazmu já nechtěl.

Nervoš

matus _ myslel jsem, to co dává Nova či ČT1 v HD, to že je "na televizi 1920 x 1080 velmi pěkné na koukání. Full HD je tu spíše vžito pro 1920 x 1080."

presne take iste je to ct aj nova aj na tv s rozlisenim 1024 x 768 a ak vidis ctverecky na plazmach 1024 x 768, tak je najvyssi cas skocit k ocnemu. Uz to radsej nechaj tak, lebo co prispevok to perla.

matus

nervoš

nechytám Tě za slovo, ale to samé pokoukání HD vysílání je i na 1024x768(podotýkám ze 3m), ty čtverečky nemůžeš vidět ze 3m,to mi neříkej.

kratas

...sa tu hadate o .. ked sa clovek postavi k plazme a pusti tam signal z skylink napr ct1 hd alebo markiza vo formate 16:9 podotykam v 16:9 nie 4:3 a vo vzdialenosti asi 1,5 metra tak zbada ze na lcd stvorceky nevidiet ale ked date napr upc tak uz stvorceky vidiet na lcd... na plazme su tiez ale nie az tak okato ako na lcd.. takze zalezi na tom co do toho pustite.. ale lepsia je plazma a o spotrebe.. tak to potom zostante na CRT a tam to zerie do 100 watow 55 cm obrazovka... dnesne novsie plazmy uz maju spotrebu mensiu o dost ako tie stare co sme videli v obchodoch ked mali cenu skoro ako nove auto :8) ... takze preco sa hadate.. ja mam aj CRT aj Plazmu aj LCD... a nie ziadne znacky typu.. XYZ... a ktomu aj mam receivery a HD DVB S2 ... napr DM 800... mozte do mna kopat ale pisem pravdu... ved chcete pozerat alebo natacat filmy? tak to potom rovno v 3D formate.. :) ... no asi tak... zakladate len zbytocne vlakna o nicom.. co tu uz bolo pisane... aa ups som este zabudol spomenut LED tv... no to usetri teraz viac energie trochu... ale zase penazi... tak si vyberte jak na aute chcem ferari alebo staci skoda... :)

VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.

vladenko
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra